View Single Post
stare 20.08.2013, 22:59   #6
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Zmiany w administracji i moderacji

Bjork - tą wypowiedź odniosłam do postu Gingersa. Zrobiłam edita, bo doczytałąm Twojego posta.
Cytat:
Liv - nawet dzisiaj trwała dyskusja nad tym, że przydałby się ktoś, kto będzie superekstraskrupulatny w przestrzeganiu regulaminu.
Ciesze się, że pojawił się wśród Was taki pomysł. Obecnie poza tym jednym awansem jestem bardzo zadowolona z Waszej pracy. Jak nigdy! I mówię to zupełnie szczerze

Nie zarzuciłam nieróbstwa, tylko powiedziałam, że moim zdaniem, taki udział w życiu forum nie zasługuje jeszcze na awans.

EDIT:
Cytat:
To w Twoich wypowiedziach non stop przewija się wątek załoga kontra użytkownicy. Tak jakbyś koniecznie chciała walki?
Jeju, nie.
Poza tym, inaczej bym się nie czepiała.
Cytat:
O co Ci naprawdę chodzi? Dlaczego Libby nie nadaje się na administratora?
Jak dla mnie jest zbyt mało aktywna na forum. Co prawda poprawiło się od czasu ankiety (wielki plus za FM), ale to nadal za krótki okres czasu.
Cytat:
Nyśka też się nie nadaje - popełniała błędy. Gingers się wywyższał i chwalił rangą gdzie się dało? Kto według Ciebie może zostać administratorem?
Gdyby brać pod uwagę moje kryteria, to w przypadku widocznego braku rąk do pracy (bo teoretycznie mogłoby się okazać, ze Ty i motyka poradzilibyście sobie z obowiązkami we dójkę i przez jakiś czas nie byłaby Wam potrzebna pomoc - w tym czasie dziewczyny nabrałyby więcej doświadczenia - praktycznie jednak domyślam się, że skoro już awansowaliście, to mieliście powód i nie będę się z tym kłócić) najbardziej cieszyłabym się z awansu Nyśki.
Skoro nadal powołujemy się na ankietę, to nawet na jej podstawie można by wytypować Nyśkę, bo userzy ocenili ją bardzo dobrze
Cytat:
bo nie wyszczególnia w sygnaturze ile banów już dała.
A kto by powtarzał takie głupoty?

Ostatnio edytowane przez Liv : 20.08.2013 - 23:12
Liv jest offline