Bjork - tą wypowiedź odniosłam do postu Gingersa. Zrobiłam edita, bo doczytałąm Twojego posta.
Cytat:
Liv - nawet dzisiaj trwała dyskusja nad tym, że przydałby się ktoś, kto będzie superekstraskrupulatny w przestrzeganiu regulaminu.
|
Ciesze się, że pojawił się wśród Was taki pomysł. Obecnie poza tym jednym awansem jestem bardzo zadowolona z Waszej pracy. Jak nigdy! I mówię to zupełnie szczerze
Nie zarzuciłam nieróbstwa, tylko powiedziałam, że moim zdaniem, taki udział w życiu forum nie zasługuje jeszcze na awans.
EDIT:
Cytat:
To w Twoich wypowiedziach non stop przewija się wątek załoga kontra użytkownicy. Tak jakbyś koniecznie chciała walki?
|
Jeju, nie.
Poza tym, inaczej bym się nie czepiała.
Cytat:
O co Ci naprawdę chodzi? Dlaczego Libby nie nadaje się na administratora?
|
Jak dla mnie jest zbyt mało aktywna na forum. Co prawda poprawiło się od czasu ankiety (wielki plus za FM), ale to nadal za krótki okres czasu.
Cytat:
Nyśka też się nie nadaje - popełniała błędy. Gingers się wywyższał i chwalił rangą gdzie się dało? Kto według Ciebie może zostać administratorem?
|
Gdyby brać pod uwagę moje kryteria, to w przypadku widocznego braku rąk do pracy (bo teoretycznie mogłoby się okazać, ze Ty i motyka poradzilibyście sobie z obowiązkami we dójkę i przez jakiś czas nie byłaby Wam potrzebna pomoc - w tym czasie dziewczyny nabrałyby więcej doświadczenia - praktycznie jednak domyślam się, że skoro już awansowaliście, to mieliście powód i nie będę się z tym kłócić) najbardziej cieszyłabym się z awansu Nyśki.
Skoro nadal powołujemy się na ankietę, to nawet na jej podstawie można by wytypować Nyśkę, bo userzy ocenili ją bardzo dobrze
Cytat:
bo nie wyszczególnia w sygnaturze ile banów już dała.
|
A kto by powtarzał takie głupoty?