Cytat:
Napisał rudzielec
Oj no tak 
Dobrze, więc w takim układzie, powiem, że wole uciekać od trudnych tematów.
Dlaczego? Bo się robią śmieszne 
Sama nas kiedyś uspokajałaś Bjork w wojnie z rzeźnią, a kłótnia tam prowadziła donikąd, więc myślałam, że etap wyciągania brudów mamy za sobą. Skoro lubicie się grzebać - za przeproszeniem - w gównie, to ok, możecie mi wytykać jaka to ja jestem fe, zła i w ogóle. Tylko, że to już dawno przestało na mnie działać. I tak, ja też mam prawo napisać sobie na fejsie, że się cieszę z rezygnacji Gingersa, podobnie jak on może do mnie napisać na gg (cóż uczynił) że mam się je*ać. Za te kulturalne słowa mu serdecznie dziękuję i na tym zakończę swoją dzisiejszą egzystencję na forum 
Dobranoc wszystkim słoneczka, słodkich snów życzę :*
Wszystkim, bez wyjątku! :3
|
Nie Ruda, to Ty ciągle do tego powracasz, chociażby w swoich postach na fb i twierdzisz że inni to robią?
Szczerze mówiąc, to właśnie żałuję, że nie było wtedy żylety, bo za namawianie do głosowania na konkretną pracę w konkursie powinnaś najzwyczajniej w świecie mieć bana.
Więc proszę Cię przestań robić z Gingersa psychopatę, a z siebie męczennicę. A wtedy być może sprawa rzeczywiście zostanie zapomniana.
Tak starałam się uspokoić atmosferę na forum, ale dobrze wiesz, że ciagle robiłaś burzę w szklance wody.