wszystko, co istotne na temat dyskusji, zostało powiedziane, więc nie dodam od siebie zbyt wielu rzeczy.
chciałem tylko odpowiedzieć (a raczej uzupełnić odpowiedź) na pytanie: dlaczego Libby została adminem? to nie jest tak, że nie liczymy się ze zdaniem userów. zauważmy, że od ankiety minęły już prawie dwa miesiące, sporo się od tamtego czasu zmieniło, zarówno od strony technicznej, jak i od strony działania moderacji/administracji, w moim odczuciu na duży plus. wzięliśmy pod uwagę wiele Waszych sugestii, ale nie na zasadzie: "user X powiedział to i to, więc musimy te rzeczy zmienić tak, jak to powiedział", tylko na zasadzie analizy potencjalnych zmian i ich skutków. nie możemy bezkrytycznie przyjmować Waszych komentarzy, bo to się mija z celem. Libby jest dobrą moderatorką, widać, że się stara i jej to wychodzi, nawet jak jej praca jest pozornie niewidoczna - my ją doskonale widzimy. widać jej ogromne zaangażowanie (chociażby przy Forumowej Mafii, chociaż czasami wychodziła z siebie

) i czas poświęcony na sprawowanie pieczy nad forum. jedyne, co jako admin mogę jej zarzucić, to od czasu do czasu brak zdecydowania, ale ma to też swoje zalety: mniejsza groźba podejmowania pochopnych decyzji. ponadto po odejściu Gina zrobiła się w administracji ogromna luka pod względem nadzoru technicznego, a Libby ma podstawy do tego, by ją uzupełnić (dzięki niej udało mi się usunąć twojesimy z promotorów i wstawić nowy banner podczas nieobecności Gina). to w sumie tyle
życzę Libby powodzenia i owocnej pracy