Cytat:
Na jednym filmie / zdjęciu widziałem chyba zwierzaka, ktoś się orientuje czy będą jakieś zwierzęta w podstawce ?
|
Bylo mówione wcześniej, że NIE będzie.
Cytat:
Czy tylko mnie rozczarowały te nowości?
|
W sumie dla mnie trudno to nazwać nowościami, tzn. CAS i emocje. Dla mnie nowościami są np. okna dachowe, regulowana wysokość ścian, pogoda w podstawce, nowe animacje...
Można powiedzieć, że nie tylko Ciebie ; D Bo ja szczerze mówiąc nie podejrzewałam, że wywalą tryb projektowania.
Cytat:
Też mi to trochę zbyt pięknie wygląda aby było prawdziwe, poczekamy i zobaczymy.
|
No ale w sumie dlaczego grafika sprzed kilku lat ma być bardziej wymagająca?
Cytat:
Martwi mnie trochę tryb budowy, nie do końca ogarniam jak będzie działał. Dla mnie poprzednia technika budowania była w porządku, a teraz wydaje się to zbyt skomplikowane (to co przedstawili mogłoby być alternatywnym sposobem budowania, do wyboru imo...).
|
Podczas live broadcastu pokazywali filmik z Sims Campu. W pewnym momencie - dosłownie na chwilę - zobaczyłam dom w trybie budowania. Zrobiłam screenshot, ale okazało się, że za późno

W każdym razie było w nim widać pojedynczą skośną ścianę, więc pewnie będziemy mogli budować "po staremu".
Cytat:
Ale powinni wszystko jeszcze trochę 'przybrudzić'
|
Oooo nie! Przybrudzona to jest "trójka"!
Sprawdziłam - faktycznie nawijają teraz o ITF
EDIT:
Cytat:
Napisał http://www.simowie.info/
Nie będzie pogody i pór roku w grze podstawowej.
|
No kurde, zdecydowaliby się xDDD