View Single Post
stare 23.08.2013, 17:46   #8
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Damian
interakcje w formie obrazka będą pojawiały się po lewej dolnej stronie ekranu a nie tak jak dotychczas w lewym górnym rogu
Taki układ przeciez jest już od czasu "jedynki", po kij go zmieniają?
Cytat:
Napisał Absolem
Co do duchów, chciałbym żeby były bardziej przezroczyste niż te w trójce i żeby nie dało się z nimi robić jakichkolwiek interakcji bo to głupie.
Dokładnie! Jak w "jedynce" i "dwójce"
Cytat:
Napisał Alexandra
Stwierdziła, że to, cytuję "większe gówno niż kucki ponny".
Łooo, ostra laska z niej rośnie
No cóż, albo nie ma tak spaczonego gustu przez bajki, o co podejrzewam mojego kuzyna ;<

EDIT:
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Sama nie wiem co o tym myśleć, jedne newsy mnie zachwycają a inne wręcz przeciwnie.
Ale my chyba wszyscy tak mamy, sądząc po komentarzach!
Cytat:
Napisał Absolem
Mi się te ikonki podobają bo tak na prawdę te paski nic nie dawały - i tak były tylko dwie "fazy" danej potrzeby czyli skrajny głód lub najedzenie, więc de facto paski były niepotrzebne bo można to samo zobrazować kolorami tych ikonek.
Na podstawie paska głodu można było ocenić potrzebną simowi wartość kaloryczną posiłku, czyli jaki typ dania miał zjeść, żeby się "zapchać" Ja z tego cały czas korzystam! Albo w przypadku towarzystwa - jakie interakcję muszę simowi zlecić, żeby pasek w miarę szybko się zapełnił.
Cytat:
Napisał Alexandra
I każdy 'nowy' news opowiada o tym samym.
Do premiery jeszcze sporo czasu, nie mogą nam wszystkiego podać na tacy, bo to byłoby dla nich stratne

Ostatnio edytowane przez Liv : 23.08.2013 - 17:52
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem