Cytat:
Napisał Damian
interakcje w formie obrazka będą pojawiały się po lewej dolnej stronie ekranu a nie tak jak dotychczas w lewym górnym rogu
|
Taki układ przeciez jest już od czasu "jedynki", po kij go zmieniają?
Cytat:
Napisał Absolem
Co do duchów, chciałbym żeby były bardziej przezroczyste niż te w trójce i żeby nie dało się z nimi robić jakichkolwiek interakcji bo to głupie.
|
Dokładnie! Jak w "jedynce" i "dwójce"
Cytat:
Napisał Alexandra
Stwierdziła, że to, cytuję "większe gówno niż kucki ponny".
|
Łooo, ostra laska z niej rośnie

No cóż, albo nie ma tak spaczonego gustu przez bajki, o co podejrzewam mojego kuzyna ;<
EDIT:
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Sama nie wiem co o tym myśleć, jedne newsy mnie zachwycają a inne wręcz przeciwnie.
|
Ale my chyba wszyscy tak mamy, sądząc po komentarzach!
Cytat:
Napisał Absolem
Mi się te ikonki podobają bo tak na prawdę te paski nic nie dawały - i tak były tylko dwie "fazy" danej potrzeby czyli skrajny głód lub najedzenie, więc de facto paski były niepotrzebne bo można to samo zobrazować kolorami tych ikonek.
|
Na podstawie paska głodu można było ocenić potrzebną simowi wartość kaloryczną posiłku, czyli jaki typ dania miał zjeść, żeby się "zapchać"

Ja z tego cały czas korzystam! Albo w przypadku towarzystwa - jakie interakcję muszę simowi zlecić, żeby pasek w miarę szybko się zapełnił.
Cytat:
Napisał Alexandra
I każdy 'nowy' news opowiada o tym samym.
|
Do premiery jeszcze sporo czasu, nie mogą nam wszystkiego podać na tacy, bo to byłoby dla nich stratne