View Single Post
stare 24.08.2013, 15:04   #64
Damian
Guest

Domyślnie Odp: Zmiany w administracji i moderacji

Może nie zrozumiałaś o co mi chodzi, ale dziękuje że do tego się także przyznajesz.
Nic na forum nie robiłaś i nic nie robisz, no chyba że bierzemy pod uwagę beznadziejnie nie dopracowaną "zabawę" na forum. Nie wypowiadasz się w działach o The Sims na forum The Sims i zostajesz adminem na forum także o The Sims to jest śmieszne. Nie masz czasu to po co przyjmujesz rangę, pytam się po co do administracji zatrudniacie nie kompetentne do tego osoby. Przykładem nawet może być Caseum który się kilkukrotnie razy więcej udziela na forum a rangi nie ma.
A wy ciągle jak nie na rudzielca wchodzicie to ciągle LIV LIV I CIĄGLE LIV.
Ileż można czytać ciągle w kółko to samo popatrzcie w końcu jasno na całą administrację i powywalajcie osoby które się tylko udzielają w wielkim śmietnisku jakim jest off-top niech mają sobie tam moderatora na dole forum i niech nie reprezentują go na górze, a uwierzcie jest tam co sprzątać

"Odkąd zostałam administratorką" - rozumiem że od tego liczymy czas ?
Zacznijcie zatrudniać kompetentne osoby bo to forum padnie, to forum serii The Sims a nie off-top'u. Ja sobie nie wyobrażam administratora który nie zna podstaw HTML, który się nie udziela w działach o głównym wątku forum !

Administrator ma świecić przykładem, ma mieć czas na forum, a teraz po odejściu Gingersa mamy świetny przykład awansu "Super-Moderatora" bo po pierwsze zwolniło się miejsce a po drugie droga Libby zarejestrowała się tutaj w 2006 roku.

Chcemy aby wybór administracji był w pełni jawny a nie robiony za naszymi plecami i dopiero ogłaszany po fakcie dokonanym.

Libby się kompletnie nie nadaje na to stanowisko niech sobie ma już tego moderatora jak jej to pasuje, jestem za jej odwołaniem i powołaniem nowego czytelnego naboru.

Jeśli powyższy post narusza regulamin, przed przyznaniem warna proszę o przytoczenie linijek tekstu oraz o punkt z regulaminu.