Cytat:
Napisał Diana
Damian, może wprost powiesz, że to tobie należał się tytuł admina? 
Musisz w każdym temacie robić zamieszanie? Nawet jeśli uważasz inaczej, to zachowaj to lepiej dla siebie.
I naprawdę nie wiem, co twoim zdaniem było takie niedopracowane w FM. Zapewniam, że wszyscy dobrze się bawili. No ale czasem trzeba ponarzekać i znaleźć dziurę w całym 
|
Ah, byłem nastawiony na to pytanie
Oczywiście że nie mi bo to już nie dla mnie, ale myślę o kilku osobach.
Czemu robię zamieszanie pytasz ? Wyrażam własne zdanie a to chyba nie jest złe ? Przecież chcemy dla forum jak najlepiej
Cytat:
Napisał Lubie
BRAWO DAMIAN TRAFIŁEŚ W SEDNO (taaa) Po co by dostała range "bogini HTML'a" jak nie zna HTMLa ? Przecież motyka pisał, że Libby na prawdę pomogła pod nieobecność Gingersa. PROSZĘ CIĘ. Tak samo "forum o simsach a nie offtopie". BOŻE CZY NAPRAWDĘ KAŻDY ADMINISTRATOR MUSI SIĘ WYPOWIADAĆ NA TEMAT GRY. Jakoś motyka też się jakość szczególnie nie wypowiada (jak raczej każdy) WIĘC DLACZEGO CZEPIASZ SIĘ LIBBI, bo dostała niedawno awans??
|
Kolejny znawca sztuki, przepraszam że uraziłem jakże wielkiego użytkownika.
Caps off, tak każdy administrator powinien się wypowiadać na temat gry, po to jest to forum ale jak ktoś się wypowiada tylko przez konwersacje na profilach użytkowników oraz w off-top'ie to przepraszam bardzo ale to nie administrator.
Ale z kim tu popisać jak teraz się wypowiadają wielcy ochroniarze przyjaciele i najwięksi off-topiarze w zacnym off-top'ie