Odp: Zmiany w administracji i moderacji
Absolutnie się nie zgodzę z Twoją wypowiedzią, Damian. Już na górze wypowiedziałem się, dlaczego Libby została administratorem. Libby jest kompetentna w tym, o co ją poprosiliśmy. To nie jest instytucja państwowa ani rząd, żeby wybór administracji przeprowadzany za pomocą jawnego naboru, tudzież wyborów. Libby się udziela na forum jako moderator, a że Ty tego nie widzisz, to pora otworzyć oczy, bo my dostrzegamy to doskonale.
Libby zna więcej niż podstawy HTML. Nie wiem czy nie naruszę jej prywatności, ale jej studia były ukierunkowane m.in. w kwestiach informatycznych.
Nie rozumiem też użycia słowa "awans" w tej sytuacji. Osobie, która zostaje administratorem, dochodzą tylko obowiązki i odpowiedzialność, nie żadne profity. Nie stosujmy gradacji użytkowników ze względu na funkcję pełnioną na forum, proszę...
O rudzielcu, Liv i całej tej przedziwnej sytuacji się nie wypowiadam, bo są to ich sprawy prywatne, które w moim odczuciu nie powinny być wywlekane przez osoby trzecie.
Bardzo proszę też o powstrzymanie się z takimi osądami, póki będzie można ocenić pracę Libby jako administrator. Jeśli się nie sprawdzi, to oczywiście zdziałamy coś w tym kierunku. Choć wierzę, że wybraliśmy odpowiednią osobę.
PS. Co do FM - tutaj również nie mogę się absolutnie zgodzić. Zasady gry były jasne, czytelne, dodatkowo fabuła... Sam się nie spodziewałem, że grę w mafię można aż tak rozbudować.
temu jeno płacz, rozłąka.
|