Cytat:
Napisał Absolem
Damian, teraz wybuchłem śmiechem bo napisałeś, że Ilona coś o plagiat miała pretensje, a ja własnie te info od niej zaczerpnąłem ;D
@Ilona-napisal w niusie,ze to Twoje tlumaczenie z Centrum Simow[dlatego te wiadomosci usunelam),a ja znalazlam tam posta,w ktorym wyjasniasz,ze masz te informacje z innego forum i dziekuje,ze tutaj to wyjasniles,a jezeli kozystasz z moich tlumaczen,to mozesz napisac od kogo i skad je masz
A co do modyfikacji to ja również nie używam - w TS3 używałem tylko nraasy bo poprawiały działanie postępu historii. W TS4 też zapewne nie będę używał, tym bardziej jak patrzę często na simy z neta, które wyglądają jak karykatury bo te dodatki często próbują udawać takie realistyczne i nie pasują po prostu do reszty oprawy w grze.
|
To teraz Absolem widocznie skopiował pracę Ilony i nie podał źródła a ja myślałem że to Absolema a nie Ilony, było jaśniej ._.
Trzy tygodnie do czatu wiiii
Ci co byli na simscamp "Nie mogą nic więcej mówić" - phi.
Tak wgl. po analizie różnych dat premiery które się pojawiają na różnych stronach wychodzi na to iż premiera nowej serii będzie miała miejsce między 25 lutym a 20 marca przyszłego roku.