View Single Post
stare 27.08.2013, 13:40   #1
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Domyślnie Simy Szlachcica

Nie spodziewałem się, że kiedykolwiek tu założę temat, no ale w sumie może warto uwiecznić ten moment - że próbowałem grać w TS3 i chyba poległem. Poza tym szkoda by mi było tak po prostu usunąć simkę, którą stworzyłem. No ale koniec o tym.

Próbowałem jej zrobić jakąś ładną sesję zdjęciową, ale zupełnie nie potrafię zrozumieć kolorystyki simsów 3. Wszystko wychodzi albo za jasne, albo za ciemne. No ale trudno.

Przedstawiam wam moją simkę: Mary Anne Johnson.

(Zdjęcia można powiększyć)

Tajemnicza, szykowna - oto, co można usłyszeć o Mary Anne. Preferująca przygaszone kolory, dumnie kroczy ulicami miasta. Na jej zwykle poważnej twarzy czasem tylko pojawia się lekki, kokieteryjny uśmiech.
Lecz co wiadomo o jej przeszłości? Rodzice ją wydziedziczyli, więc spakowała najbliższe sercu przedmioty, zabrała ulubioną kotkę i na zawsze opuściła dom. Skąd jednak wzięła pieniądze, by odnowić starą, wiktoriańską willę i zrobić z niej swe sanktuarium? Mary Anne milczy, a kotka Carlotta nie chce zdradzać sekretu swej pani.

A tutaj screen z CAS:

No i oczywiście na koniec - co o niej myślicie?

Ostatnio edytowane przez Caesum : 23.01.2015 - 21:11
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.