To naprawdę fajnie zapowiadający się dodatek. Na 100 % go kupię

Oczywiście nie będę się bawiła w to zmienianie przyszłości, ale będę chciała mieć rodzinę w przyszłościowym miasteczku, bo mi się podoba. No i muszę przetestować plumboty, zwłaszcza ich chipy osobowościowe, ja chcę takiego robota do wszystkiego, ale takiego, który nie ma interakcji towarzyskich itp. On ma być po prostu służącym, jako że twórca moda na pokojówkę nie zamierza już jej aktualizować, pozostają mi służący od EA, którzy nie są szczególnie dopracowani. Zwykła pokojówka za krótko pracuje i często się obija, lokaj często znika a do tego ciągle chce mieć interakcje z moją rodziną (co jest nie do przyjęcia dla mnie), i to jego gotowanie na akord. SimBot z Kariery się nie sprawdził za bardzo, nie może robić wszystkiego (woda!) i Simy się go trochę boją, no i to... jedzenie złomu... żenada. Najlepiej sprawdza się Kościlda, ale nie robi prania, a do tego molestuje dzieci i zwierzęta, oraz chowa jedzenie/drinki do lodówki. Jest już jednak najlepsza i można nad nią zapanować. Trzeba ją po prostu czasem wyłączać, lub zamykać w pokoju w którym stoi jej trumna. Śmiesznie by wyglądała w przyszłościowym miasteczku