View Single Post
stare 30.08.2013, 11:05   #6
Ashley_Tisdale

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Coraz bardziej zniechęcam się do 4-ki.. Producenci powinni skupić się na tym czego chcą gracze bo to dla nich w końcu robiona jest ta gra i oni będą potem płacić za to sporą kasę więc powinna być to ich wymarzona gra, a oni mają to gdzieś i skupiają się na swoich rzeczach.. chore jak dla mnie ;/ Chcemy wzrost.. stwórz styl i inne takie rzeczy to oni mają to gdzieś. I denerwuje mnie już to gadanie o emocjach o.O Jak dla mnie to popsuje całą grę bo znając EA wszystko zostanie skopane i będzie tak jak pisaliście wcześniej: sim wejdzie do pomieszczenia gdzie będzie smutny obrazek i już będzie w depresji ;/ Okej fajne było to rozwiązanie z emocjami ale bez sensu aby ubrania i jakiś głupi obraz miało na to aż taki wpływ.. Do tego jak dla mnie konieczne jest to: poprawa włosów i w ogóle tekstur simów, żyjące miasto (skoro ma nie być problemu z korkowaniem się simów to nie widzę przeciwwskazań), normalnie wsiadanie do samochodu i żeby normalnie się wymijały lub tworzyły korki, a nie przenikanie.. stwórz styl i wzrost to wiadome.. mam nadzieję, że z karierami nie będzie jakiejś rewolucji i normalnie będzie można pracować.. bo nie wiem co oni wymyślą ;o może tak się skupią na emocjach, że pracy nie bd ;d do tego mam nadzieję, że będzie można zatrudnić pokojówkę/ogrodnika (rośliny mogłyby rosnąć żeby potem je przycinał tak jak w 2-ce), do tego mogłoby być wszystko bardziej rozwinięte czyli, że jak sim robi jedzenie to naczynia nie znikają tylko je wkłada do szafki. I mogliby sobie darować królicze nory.. sklep, księgarnia, restauracja normalnie mogłyby być nie przepracują się robiąc to A w pracy jakoś te królicze nory jeszcze bym zniósł.

Ostatnio edytowane przez Ashley_Tisdale : 30.08.2013 - 11:07
Ashley_Tisdale jest offline   Odpowiedź z Cytatem