Odp: Wydajność gry, freezy, error code 12
Ja na pierwszy rzut wywaliłbym te wszystkie mody i wszystkie inne pliki packages z mods. Opinie o nich są różne, wystarczy poczytać forum, jednym pomagają a inni twierdzą że gra chodzi po nich jeszcze gorzej.
Co to Error Code 12 - spróbuj zapisać grę jako... (stwórz nowy zapis, albo nadpisz inny). Jeżeli to nie zadziała, to znaczy, że być może masz już za dużo innych zapisów (podobno gra toleruje max. 4 zapisy, potem mogą być crashe i błędy). Poza tym spróbuj czy ten błąd występuje w nowym otoczeniu - ten błąd np. u mnie pojawiał się, gdy już bardzo długo grałem na jednym zapisie i plik zrobił się gigantyczny.
A tak w ogóle przy tej ilości błędów ja bym jednak zrobił reinstalkę kompletną wszystkich dodatków plus podstawa, no i wyczyścił wszystkie rejestry.
Edit: Teraz jeszcze przyszło mi na myśl. Co do Error Code 12 to sprawdź czy masz wystarczającą ilośc miejsca no i czy w ogóle gra ma dostęp do tego folderu (powinna mieć z automatu, no ale to różnie bywa).
Edit 2: Aha, jeszcze jedno. Jaki masz system, 64, czy 32? Błąd EC 12 na 64 bitach może być spowodowany tym, że jest mniej niż 4GB Ramu. Żeby odciążyć nieco Ram wyłącz automatyczne wspomnienia.
Ostatnio edytowane przez Gio : 30.08.2013 - 17:16
|