Hej

Zacznę może od początku:
Z zewnątrz dom prezentuje sie całkiem nieźle, minimalistycznie, oryginalnie, ale moim zdaniem lepsze byłyby proste dachy

Jakieś ogrodzenie, krzaczki też by się przydały, gdyż trochę wieje pustką

Pozatym - ciekawy styl, widać tu taką niewymuszoną, nie przesadzoną elegancję i klasę

Wnętrza o wiele bardziej mi się spodobały

Użyłeś ładnych mebli, wszystko wygląda realistycznie, udało ci się z powodzeniem wymieszać różne kolory, faktury, style

Całkiem dobrze poradziłeś sobie z oświetleniem, choć musisz jeszcze trochę nad nim popracować, żeby nie powstawały takie cuda jak ta beżowa kanapa, która świeci się, za przeproszeniem, jak psu jaja

(Polecam robić zdjęcia w nocy oraz 'ustawiac' lampy w trybie kupowania klikając na nie z klawiszami ctrl+shift, można wtedy dopasować kolor (kolor "płomień" sprawdza się idealnie, gdy chcesz nadać wnętrzom przytulny, sielski charakter), natężenie etc. bez potrzeby wprowadzenia sima). Jako maniaczka wnętrz, trochę bardziej się rozwinę w tej kwestii: Najbardziej oczarowała mnie chyba sypialnia, cieszy oko

Dobrze dobrane patterny, podobają mi się szczególnie te żółtawe zawijasy na ścianach

Co do reszty nie mam większych zastrzeżeń, ale: schody prowadzące na dół obłożyłabym jakąś barierką, paskudnie wygląda taka dziura w podłodze

Podsumowując, widać staranność, zadbałeś o różne ozdóbki typu wazoniki, obrazki etc., ale musisz popracować nad oświetleniem

Ogólnie jestem pod sporym wrażeniem i czekam na kolejny, lepszy projekt

W skali 1-6, dałabym jakieś 5-