View Single Post
stare 31.08.2013, 03:43   #2
marandile

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Come Back by Jin

Hej Zacznę może od początku:
Z zewnątrz dom prezentuje sie całkiem nieźle, minimalistycznie, oryginalnie, ale moim zdaniem lepsze byłyby proste dachy Jakieś ogrodzenie, krzaczki też by się przydały, gdyż trochę wieje pustką Pozatym - ciekawy styl, widać tu taką niewymuszoną, nie przesadzoną elegancję i klasę
Wnętrza o wiele bardziej mi się spodobały Użyłeś ładnych mebli, wszystko wygląda realistycznie, udało ci się z powodzeniem wymieszać różne kolory, faktury, style Całkiem dobrze poradziłeś sobie z oświetleniem, choć musisz jeszcze trochę nad nim popracować, żeby nie powstawały takie cuda jak ta beżowa kanapa, która świeci się, za przeproszeniem, jak psu jaja (Polecam robić zdjęcia w nocy oraz 'ustawiac' lampy w trybie kupowania klikając na nie z klawiszami ctrl+shift, można wtedy dopasować kolor (kolor "płomień" sprawdza się idealnie, gdy chcesz nadać wnętrzom przytulny, sielski charakter), natężenie etc. bez potrzeby wprowadzenia sima). Jako maniaczka wnętrz, trochę bardziej się rozwinę w tej kwestii: Najbardziej oczarowała mnie chyba sypialnia, cieszy oko Dobrze dobrane patterny, podobają mi się szczególnie te żółtawe zawijasy na ścianach Co do reszty nie mam większych zastrzeżeń, ale: schody prowadzące na dół obłożyłabym jakąś barierką, paskudnie wygląda taka dziura w podłodze
Podsumowując, widać staranność, zadbałeś o różne ozdóbki typu wazoniki, obrazki etc., ale musisz popracować nad oświetleniem
Ogólnie jestem pod sporym wrażeniem i czekam na kolejny, lepszy projekt
W skali 1-6, dałabym jakieś 5-
for more than
flesh

http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431

Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo
marandile jest offline   Odpowiedź z Cytatem