Ja postanowiłam zagrać rodziną Przyjemniaczek. Daniel zerwał kontakty z Kasią i postanowił poprawić swoje relacje z Marysią.Liliana i Andżelika postanowiły pójść na studia.Niestety ich nastoletnie miłości nie przetrwały. Obydwie poznały przystojnych facetów [ nie pamiętam imion ] i założyły rodzinę. Jako że relacje sióstr się poprawiły,postanowiły zamieszkać razem ze swoimi chłopakami.Liliana zaszła w ciążę , a Andżelika postanowiła,że nie będzie mieć dzieci.Urodziła słodkiego synka Kevina,który rósł jak na drożdżach.W szkole był prymusem, rodzina była z niego dumna. Niestety szczęście przerwała śmierć Daniela i Marysi. Cała rodzina była w żałobie przez 3 miesiące.Kevin zdążył wydorośleć , zmężniał i stał się dorosłym. Postanowił że nie pójdzie na studia,bo chce korzystać z życia. W tym czasie jego Ojciec i Matka zdążyli się już zestarzeć,razem z ciocią i wujkiem. Pewnego razu kiedy Kevin był na Przedmieściu zauważył piękną tańczącą blondynkę - Dinę Kaliente . Zauroczył się nią od pierwszego wejrzenia.Dina jak wiadomo miała romans z Mortimerem i Donem. Jednak w obu przypadkach to nie była miłość.Dina również spojrzała na Kevina,i osłupiała.Po raz pierwszy poczuła uczucie zwane miłością. Kevin podszedł do Diny i zaczęli rozmawiać. Mieli takie same zdanie na temat wszystkiego,mieli o czym rozmawiać. Diny nie obchodziło ile Kevin ma pieniędzy, kochała go .Ich związek się rozwijał,aż w końcu Kevin postanowił podarować Dinie pierścionek , a ona powiedziała "tak" . Rodzice byli dumni z Kevina , i cieszyli się jego szczęściem. Na ślubnym kobiercu Dina i Kevin stanęli tydzień po zaręczynach. Ceremonia była skromna,była tylko rodzina i kilku najlepszych przyjaciół.Kevin i Dina wyjechali w podróż poślubną na Wyspę Twikki . Po kilku dniach postanowili wrócić do domu. Od tamtej pory Dina bardzo często wymiotowała , i zastanawiała się, czy to jest ta chwila,na którą czekała. Po kilku dniach okazało się,że Dina jest w ciąży. Cała rodzina cieszyła się, po tym jak się okazało że będą to bliźniaki ! Dina urodziła dwóch zdrowych chłopców Chrisa i Maxa . Liliana , Andżelika i ich partnerzy zmarli kiedy chłopcy mieli 2 latka.
~
Się rozpisałam !