Zdarzają się brzydkie czy niedopracowane dodatki nieoficjalne, ale większość jest ładna. Na pewno ubrania, fryzury, makijaż, skórki. Osobiście kocham drobne ozdoby, które sprawiają, że dom nie wydaje się "szpitalnie, chirurgicznie czysty". Lubię tworzyć w domach takie wrażenie lekkiego nieładu. Np. W kuchni rozkładam jakieś kuchenne ozdoby, typu suszarka do naczyń, chlebek, zestaw noży, czajnik, butelka z winem czy paczka mąki

Pod tym względem, właśnie tych drobiazgów, EA nigdy nie dopisywało. Dla mnie kuchnia bez takich drobnych akcentów, to w ogóle nie kuchnia!
Ale odbiegłam od tematu. Ja na razie przestałam czytać newsy, zdarzają się sprzeczne, a do tego wolę jednak oglądać czaty z producentami, filmiki i zdjęcia. Nie mam zdania na temat np. płatnych dodatków, niech sobie będą, o ile ludzie będą mieli też kilka darmowych stronek, bo jeśli wszystkie nagle zmienią się w TSR, to współczuję graczom. Obawiam się, że taki nurt mógłby zaszkodzić też graczom poprzednich serii, przecież nadal powstają dodatki do dwójki... Trójka też jeszcze długo po wydaniu czwórki będzie miała rzesze fanów, oraz ludzi którzy będą tworzyć dla niej CC i mody.