View Single Post
stare 01.09.2013, 22:34   #2
KarolinaJ

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Mam pytanko odnośnie "rozmnażania się" zwierzaków - celowo napisałam to w cudzysłowie bo kiedy sprawdzam drzewo genealogiczne danego zwierzaka np. pewnej kotki to ma ona PIĄTKĘ kociąt które nie są z nią spokrewnione mimo, że będąc w innej rodzinie wyskoczył komunikat w stylu "nasza kotka właśnie urodziła..." i że są kocięta do adopcji. Kocięta te nie mają matki, ojca czy rodzeństwa.

W tej rodzinie miałam trójkę Simów i dorosłą kotkę. Zostawiłam tę familię na jakiś czas a po pewnym czasie pojawiły się trzy kocięta... później jeszcze dwa. Teraz mam w tym domu jeden wielki uroczy chaos

Byłam też u Kawalerów i zaadoptowali oni źrebaczka, później Fortunka podrosła, wyszłam z rodziny, zajrzałam do innej i znów komunikat, że "właśnie urodziła" i jest źrebak bez matki i ojca...

Powiedzcie proszę jak ustawić te opcje żeby zwierzaków nie przybywało w magiczny sposób podczas mojej nieobecności u tych rodzin? Kombinowałam w opcjach i powinno być ok ale ciągle zwierzaków przybywa i wyskakują te komunikaty o możliwości adopcji...
KarolinaJ jest offline   Odpowiedź z Cytatem