View Single Post
stare 02.09.2013, 13:12   #2
Danuta720

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Jeżeli starannie dobierzesz cc (nieoficjalne dodatki), to upiększą Ci Twój dom, czy otoczenie. Fakt, że trzeba na nie uważać. Ostatnio pobrałam trochę cc znanych kreatorów i niektóre z nich musiałam usunąć z gry. Teraz, gry trójka powoli zmierza do końca (co nie znaczy, że gracze nadal nie będą w nią grali ) jest coraz większy wybór oryginalnych dodatków z gry i ze Store, a przy pomocy Kreatora Stylu można uzyskać naprawdę fajny efekt.

Dlatego dla mnie czwórka w takim wydaniu, jakie obecnie prezentuje EA jest nie do przyjęcia. Zajmuję się budowaniem parcel od kilkunastu lat i uważam, że czwórka będzie inną grą, to raczej będzie gra dla małych dzieci.

Ea ma słabą pamięć, pierwsza odsłona gry została wydana z myślą o architektach, kreatorach, a dopiero do tego pomysłu twórcy gry dodali symulacje życia, bo Amerykanie bali się, że za mało zgarną kasy. Dlatego w następnych odsłonach starali się sprostać wymaganiom kreatorów, dodając stopniowo nowe narzędzia do tworzenia. Obecnie widać, że chyba jednak przecenili swoje możliwości (kogo oni zatrudniają, jakiś amatorów?), albo zależy im na zgarnięciu jak najwięcej kasy, dzięki dotarciu do szerszego grona graczy. Zapominają jednak przy tym, iż ludzie, którzy do tej pory kupowali grę ze względu na możliwości kreatorskie, nie kupią im tego "bubla"....no chyba, że EA ma w rękawie jakiegoś "ASA" ...
Danuta720 jest offline   Odpowiedź z Cytatem