View Single Post
stare 04.09.2013, 18:23   #271
Libby
Administrator

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Moonlight Falls by myrtek

Świetny odcinek ! Uwielbiam Twój styl . Wkradło Ci się trochę błędów i literówek, ale nie przeszkadzało to w odbiorze generalnie.
Jeśli chodzi o zdjęcia, to przechodzisz samą siebie. Super zdjęcie z Mrocznym Kosiarzem .
Ale do rzeczy:
Ciekawie się porobiło. Zastanawiałam się na samym początku, czy nie przemieniłaś Faye w wampirzycę, ale to dobrze, że nie podjęłaś takich kroków. Tak jest ciekawiej.
Od początku wiedziałam, że ta babcia jest jakaś podejrzana . Czyli nasza słodka Faye jest czarownicą... Nieźle. To się Damien zdziwi . Interesuje mnie, czemu akurat to wnuki mają płacić za błędy swojej babci. Poza tym babcia na pewno nie zniknęła bez powodu. Ciężko mi uwierzyć, że np. spanikowała i zostawiła Faye na pastwę Josepha. No i on nie pojawił się bez powodu właśnie teraz. Przecież Faye nie urodziła się wczoraj. Musiał od dawna wiedzieć o jej istnieniu. Może właśnie to, że zaangażowała się w pomoc wilkołakom w pozbyciu się zombie sprowokowało pijawkę do powrotu. Choć z drugiej strony samo wysuszenie byłoby mało atrakcyjną karą. Mam na myśli, że Joseph móglby się bardziej wysilić xD.
Czekam na kolejny odcinek .

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.