Cytat:
Napisał Irbis
Skąd w ogóle pomysł, że to miało być koło? Naprawdę sądzisz, że aż tak nie potrafili zrobić koła, że wyszedł im ośmiokąt? Sądzę że to miał być ośmiokąt i wyszedł moim zdaniem bardzo dobrze. Wystarczy spojrzeć obiektywnie. Natomiast mam wrażenie, że wielu osobom tutaj brakuje obiektywizmu, bo za bardzo nastawiliście się na szukanie wad tej gry, która nawet nie jest jeszcze skończona.
|
Mogę napisać to samo

Skąd pomysł, że to akurat ma być ośmiokąt a nie koło?
A poza tym nikt nie stara się tutaj szukać wad na siłę. My po prostu patrzymy i widzimy co jest niefajne. Gra się zmieni, to na pewno, ale na pewno cała grafika nie będzie zrobiona od nowa, więc raczej już zostaniemy z cukierkową grafiką prawie jak z kucyków Pony.
@Damian - Masz swoje zdanie, ja mam swoje, nie musimy się zgadzać, proste. Tylko nie rozumiem dlaczego ciągle piszesz, że gra na pewno będzie cudowna. Jak powiedziała Liv, to że producenci cały czas ją wychwalają nie znaczy, że gra będzie dobra. Na dobrą sprawę to za to im płacą, prawda? Mają ukazać produkt w jak najlepszym świetle.
To samo jest z dwójką czy trójką. Tobie się dwójka podobać nie a musi, może jest trochę gorsza graficznie od trójki (no ale trójkowe simy to wołają o pomstę do nieba), ale liczy się też grywalność, tak? A ja osobiście nie potrafię grać w trójkę, bo wszystko zabiera simom masę czasu, a gra więcej niż jednym to dla mnie wyzwanie.