Cytat:
Napisał Qwerty
Mogę napisać to samo  Skąd pomysł, że to akurat ma być ośmiokąt a nie koło?.
|
No właśnie chodzi o to, że tego nie wiem, bo nie tworzę tej gry. Wydaje mi się jednak, że przesadą jest robienie z twórców gry debili, którzy nie potrafią zrobić koła.
Przykład ten pokazuje, jak niektórzy czepiają się na siłę byle czego. Bo czy naprawdę dla całej gry ma znaczenie czy bieżnia do ćwiczeń ma w podstawie koło czy ośmiokąt?
Dla mnie liczy się najbardziej płynność gry. Gram w trójkę, ale irytuje mnie to ciągłe zacinanie się gry w trybie życia, czekanie aż meble wczytają się po powrocie z widoku okolicy, czy zacinanie się gry w trybie budowy po otwarciu kreatora stylu. A komputer mam dość dobry, więc to nie jego wina. Czasami żeby odpocząć od tego, wracam do dwójki. Tam nic takiego nie ma miejsca, choć gram rodzinami z maksymalną liczbą simów i zwierząt, mają duże, porządnie umeblowane domy i ogromne podwórka ze stawami, a na niektórych z nich mieści się jeszcze sklep z własnoręcznie przez simów wykonanym towarem. I nic się nie dzieje negatywnego, żadnego zacinania się gry. I tego właśnie najbardziej oczekuję od czwartej części simów.
Do grafiki nic nie mam, lubię simową grafikę i cieszę się, że przy niej pozostali.
To co widziałam do tej pory, nawet mi się podoba. Świetny tryb tworzenia sima, który jak się zdaje, da wiele możliwości przy modelowaniu simowej twarzy i ciała. Do tego możliwość wyboru stylu poruszania się sima. Naprawdę świetnie się zapowiada. Ulepszony tryb budowy również mi się spodobał, koniec z przestawianiem obiektów na podwórko, żeby przebudować pokój

Do tego wiele, naprawdę wiele innych świetnych opcji, o których zdaje się wielu z Was zapomniało skupiając się na szukaniu wad nieukończonej jeszcze gry.