View Single Post
stare 07.09.2013, 13:04   #4
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Matko jak można się kłócić o grę, której nawet jeszcze nie wydano!? Ale myślę, że obie strony muszą dać na wstrzymanie. Tu nie chodzi o to by krytykować lub wywyższać którąś serię. Ja na przykład grałam w Simy od samego początku, od jedynki. Co prawda drobiazgów z jedynki już nie pamiętam, ale ogólny zarys jak najbardziej. Powiem jedno, każda seria jest super, ma swój klimat, swoje wady i zalety. Naprawdę to w którą kto gra serię nie ma żadnego znaczenia. Ja gram w trójkę, uważam, że jest najlepsza, ale widzę jej wady i zalety dwójki.

Co do komentowania niusów, to każdy ma do tego prawo i każdy może powiedzieć co mu się podoba, o ile nie wyśmiewa i nie obraża poglądów innych. Ja mogę powiedzieć, że z dotychczasowych niusów o czwórce, podoba mi się CAS i tryb budowy, nawet te emocje do pewnego stopnia, ale nie podoba mi się grafika i brak kreatora stylów, który uważam za "strzał w stopę" EA Games. Nie twierdzę ani, że gra będzie super, ani że będzie do bani, bo żadna seria Simsów nie jest ani super, ani do bani, tylko gdzieś pośrodku. Jakby wziąć wszystkie serie połączyć i wziąć z nich to co ogół graczy uważa za super, to byłaby to super gra
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem