View Single Post
stare 07.09.2013, 15:21   #683
Kerbi

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Wielozadaniowość: Simowie będą mogli, między innymi, oglądać TV podczas jedzenia lub też opowiadać anegdotki przy stole podczas obiadu. Co więcej, będzie można pokierować Simami tak, że pokłócą się podczas zmywania naczyń.
Myślę, że wielozadaniowość to jedna z najmocniejszych cech czwórki, o której na razie wiadomo. Nie powiem, żeby mi brakowało tego w poprzednich częściach, ale jak już się tym pobawię, to pewnie zacznie.
Cytat:
z kolei Simowie w romantycznym nastroju będą mogli zabawić się pod prysznicem.
Woohoo! Podoba mi się to - teraz będzie trzeba się trochę postarać, aby stworzyć odpowiedni nastrój i "rozpalić" sima
Cytat:
Gracze będą mieli większą kontrolę nad wspomnieniami swoich Simów: tym razem to my będziemy mogli zdecydować, jakie znaczenie pod względem emocjonalnym będzie miało dla Sima dane wydarzenie i w rezultacie jak zareaguje, gdy będzie je wspominać.
Kolejny duży plus. Czasami celowo mój sim się z kimś kłócił albo rozwodził, ale mimo tego beczał po takich wydarzeniach Nareszcie koniec z tym (chyba).
Cytat:
Okazuje się, że wpływ obiektów na emocje Sima to bardziej złożony proces niż mogło nam się wydawać. Jak tłumaczy Rachel Franklin: "Nie będziesz myślał sobie 'Kurczę, tak bardzo chciałbym tę nową kuchenkę - ale to Smutna Kuchenka!' To bardziej selekcyjny proces."
Niezbyt rozumiem tę wypowiedź Rachel...
Kerbi jest offline   Odpowiedź z Cytatem