View Single Post
stare 08.09.2013, 20:58   #7
scavo

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Patologie u scavo.

Dzięki za takie pozytywne komentarze ! :3

Cytat:
Ty to nazywasz patologią ? To wolisz nie wdzieć co się dzieje u mnie XD
Dopiero ta patologia się rozkręci

Cytat:
Prinsessę powinna z bliska pokazać swe szlachetne oblicze, bo tu się zasłania ręką, tutaj minę stroi... Ale chce księciuniowi gotować, to aż taka ą ę nie jest (no bo przecież mogłaby zatrudnić za mężowską kasiorę kucharki, co nie? ).
Ale jej księcia będzie stać na ciuszki dla żony z Diesela i Channel oraz na nowe Audi, a na kucharki już nie

Cytat:
Co robi Lou z Derpiną? Zagania? Gdzie, do zagrody? No, to naprawdę by była patologia
No zagania o to że niszczy no

Kolejny odcinek

Kolejnego ranka zaginęła Derpina, i Lou szybko leciała znaleźć kogoś kto poszuka jej kota bo ona ledwo co paznokcie zrobiła.

I akurat wtedy spotkała nowego sąsiada - przystojnego Ian'a, który się jej tak spodobał że już ją swędziała mała, a hajs aż z pieniędzy wystawał.

Więc od razu złożyła propozycję randki. Ian się oczywiście zgodził.

Umówili się na godzinę 20. Godzinę prędzej Lou zaczęła robić makijaż i takie tam.

Po 30 minutach w walenia drzwi przez Ian'a nasza princesska postanowiła w końcu otworzyć drzwi. [No włosy są ważniejsze c'nie ?]

Oczywiście były filtry.

Był alkohol, ale niestety było jasno.

Zaczęło się robić gorąco.

I co raz bardziej.

Ale o co chodzi ? Sama w łóżku ? Na szczęście miała jego numer, no i Ian mieszkał naprzeciwko.

Dni mijały. Lou nadal spotykała się z Ian'em. Ale od czasu ich pierwszej randki Lou nabiera się na wymioty i ciągle jest głodna. Postanowiła zrobić testy, i okazało się że jest w ciąży !

No oczywiście wypada o tym powiedzieć Ian'nowi...

... jednak za bardzo mu się nie spodobała ta wiadomość.

C.D.N.

Chcę tylko jeszcze was poinformować o tym, że raczej odcinki CHYBA będę pojawiać się w weekendy, chyba że uda mi się coś ogarnąć w tygodniu, ale wątpię. W każdym razie chcę zrobić taki mega długi odcinek który raczej dałbym w piątek.