Cytat:
Napisał Maqrƴǁ
Bjork: Bez urazy, kochana, ale... Ktoś jednak zapomniał tutaj o Twojej wybuchowości, nerwowości, a ostatnia kłótnia z Liv była doskonałym przykładem.
|
[ciachnąłżem]
No Ty se chyba żartujesz O.o Ok, może i pokłóciła sie z Liv, ale kurde raz sie jej zdarzyło, admin też człowiek... Ba, nie spodziewałem sie tego po niej, no ale sie stało. Poza tym nie pamiętasz juz jak Bjork ratowała nam dupę jak były 4Ż i jak to ona zachowała zimną krew? (czego jakoś nie potrafiłeś zrobić Ty, powietrze, Gingers... nikt) Sorka Alcio ale na Bjork nie dam złego słowa powiedzieć... I przypomnij sobie ile razy godziła użytkowników, a nie ile razy popełniła gafę.
Cytat:
Napisał Maqrƴǁ o Libby
Owa gra "Forumowa Mafia" to był ogromny, ale to ogromny nie wypał. Mało, że organizatorka od początku do końca zaplanowała sobie co ma się stać, kto ma zginąć, jak ma się potoczyć akcja, to nie pozwoliła uczestnikom konkursu mieć własnego zdania, własnej wypowiedzi, nie mogli nic zmienić, nie mogli zepsuć CUDNEGO planu Libby. A te opisy śmierci typu "spadła z balkonu i się zabiła", albo "Podobno się utopił, bo nie umiał pływać", to żenada.
|
Nie wiem czy zdążyłeś się skapnąć, ale mafiosi zabijali miastowych (chyba że coś źle zrozumiałem

) FM może była troche nie dopracowana, ale to offtopowa gra, w dodatku pierwsza edycja, więc nie spodziewałem sie cudów... chodziło jej o to, żeby zrobic przyjemność userom, a w zamian dostaje zarzuty... No i według mnie Libby też nie należy sie admin i nie ukrywam że byłem zdziwiony jak zobaczyłem że ona dostała awans... Ale czas pokażę, może będzie dobrym adminem, a może wręcz przeciwnie.
Ja zagłosowałem na Bjork, chociaż chwilę sie zastanowiłem na kogo powinienem oddać głos - rozważałem też Caseuma... Obaj według mnie zasługują na wygraną, szkoda ze mam tylko 1 głos :<