No to sobie zakomentuję.
Po pierwsze - zmiany na forum, to zasługa całej administracji - wszyscy długo o tym dyskutowaliśmy, by znaleźć jakiś kompromis.
Po drugie:
Panie Kenny McCormick - zaimponowałeś mi swoją postawą.
Cytat:
Napisał Kenny McCormick
Poza tym wielu userów potraktowało ankietę jako okazję do kłótni i plucia na siebie jadem...
|
No właśnie - nie ma ideałów. Są osoby, które uwielbiam, i są osoby których nie znoszę, a mimo to czasami muszę przebywać w ich towarzystwie. Cóż - takie jest życie. Ale jakoś nie przyszło mi do głowy, by non stop wdawać się w nimi dyskusje i szukać pretekstu do rozmowy. Po prostu je ignoruję i staram się ich unikać. Szkoda, że niektórzy nie stosują tej zasady na forum.
Cudowne jest artykuł "Tajemnice zaginionych artykułów"? Kto ma dostęp do działu i je wykrada? No pytam się...
No i mamy "Trudne sprawy". Jak widać, o trudnych sprawach można mówić w uprzejmy sposób nie obrażając nikogo.
Ale może też ktoś by się podjął jakieś telenoweli argentyńskiej?
Lubię dział "M jak mieszkanie". Pamiętam początki
Jina na forum - naprawdę jestem pod wrażeniem jego porad i propozycji.
Z "Uwierz mi..." najbardziej do mnie przemówić artykuł "Czy możliwe jest posiadanie w realnym życiu tysięcy przyjaciół?"
Brak mi trochę standardowego horoskopu. Może dlatego, że rzadko pamiętam swoje sny.
Fallen - podziwiam za znalezienie takich fajnych domków. Moim faworytem jest jaskinia
Wywiad - jest bardzo ciekawy - mam poczucie, że wręcz zaprasza do poznania jakże ciekawej osoby
Mroczny - po prostu się obśmiałam. Twoje rady są super
No i brawa za dopracowanie graficzne całości
Mroczny - czy pompki po komentarzu są nadal aktualne? No to będziesz mógł się chwalić bicepsami