View Single Post
stare 13.09.2013, 19:28   #2
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Reputacja: 18
Domyślnie Odp: User Awards 7

Cytat:
Napisał Flo Zobacz post
@Mroczny i Charionette - tak, siedziałam cicho. Czemu? Gdybym napisała, że Bjork mi tutaj nie pasuje zapewne byście wywalili ją z listy, tak? No błagam was, nie wydaje mi się. Tamten temat był, nie wypowiedziałam się. To były propozycje. Chyba po to jest teraz ten, żeby napisać swoje zdanie, tak? I kierując się to ideą skleiłam tutaj posta, nie wiem po co te pretensje do mnie. Zagłosowałam na Caesuma, bo on według mnie zasługuje na tą rangę najbardziej. Dziękuje, dobranoc.
Tamten temat był po to, aby zaproponować kogoś, ale także wyrazić swoje zdanie. Zdanie każdego jest dla mnie ważne i wzięłabym je pod uwagę, przedyskutowalibyśmy to. Na tym polega praca w zespole... Przecież nie gryzę (ani nikt z ekipy), nie wyśmieję, nie usunę posta żeby było wygodniej. Jeżeli ktoś się nie wypowiada, dla mnie oznacza to akceptację.
To przykre, że o sprawach takich wewnątrz gazetkowych musimy pisać tutaj. Nikt nie broni redaktorom wypowiadać się tutaj, ale takie sprawy śmiało można poruszać w dziale dla redaktorów. Tyle ode mnie.
Charionette jest offline