Cytat:
Napisał Flo
@Mroczny i Charionette - tak, siedziałam cicho. Czemu? Gdybym napisała, że Bjork mi tutaj nie pasuje zapewne byście wywalili ją z listy, tak? No błagam was, nie wydaje mi się. Tamten temat był, nie wypowiedziałam się. To były propozycje. Chyba po to jest teraz ten, żeby napisać swoje zdanie, tak? I kierując się to ideą skleiłam tutaj posta, nie wiem po co te pretensje do mnie. Zagłosowałam na Caesuma, bo on według mnie zasługuje na tą rangę najbardziej. Dziękuje, dobranoc.
|
Tamten temat był po to, aby zaproponować kogoś, ale także wyrazić swoje zdanie. Zdanie każdego jest dla mnie ważne i wzięłabym je pod uwagę, przedyskutowalibyśmy to. Na tym polega praca w zespole... Przecież nie gryzę (ani nikt z ekipy), nie wyśmieję, nie usunę posta żeby było wygodniej. Jeżeli ktoś się nie wypowiada, dla mnie oznacza to akceptację.
To przykre, że o sprawach takich wewnątrz gazetkowych musimy pisać tutaj. Nikt nie broni redaktorom wypowiadać się tutaj, ale takie sprawy śmiało można poruszać w dziale dla redaktorów. Tyle ode mnie.