Hejka, jak widać startuję z OJSG. Dosyć długo zastanawiałem się nad tym, ale po radzie Ladrón i roi postanowiłem wreszcie zabrać się do roboty. Zapraszam do lektury
(mam nadzieję, że sam Maxis was nie zrazi).
RODZINA KORMEL
Odcinek 1.
Oto Marian (niebieska koszula), Elka (pomarańczowa koszula), Radek (skórzana kurtka) i Kaśka (różowa bluzka). Marian ma 45 lat, a Ela 43. Są małżeństwem od 20 lat. Mają dwójkę dzieci - 17-sto letniego Radka i 11-sto letnią Kasię. Sprawiają wrażenie szczęśliwych, ale nikt nie wie, że Marian i Elżbieta wcale nie marzyli o rodzinie. Kobieta zawsze chciała być kimś ważnym w Show-Biznesie, a jej małżonek - miejscowym łamaczem serc.
Wszyscy mieszkają w luksusowym apartamencie na obrzeżach Zatoki Pokrzyku.
Katarzyna dba o dobre oceny i rozwija umiejętności, chciałaby zostać naukowcem lub lekarzem. Natomiast Radosław za nic ma sobie szkołę i woli siedzieć przed komputerem, chce zostać zawodowym graczem.
Ela jest kreatywną simką, jej pasją jest malowanie obrazów. A Marian jako Supergwazda sportu dba o formę.
PÓŹNYM WIECZOREM
Kasia już zasnęła, a Radka udało się odgonić od komputera i zmusić do pójścia spać. A rodzice.... no..... wiadomo........
Wiem, krótko, ale nie chcę rozkręcać od razu akcji XD