Pierwsze dziesięć pompek już jest, ale proszę o więcej
Na wstępie, dziękuję wszystkim, którzy przeczytali i ocenili moje artykuły

Mam nadzieję, że nie zaniżyły poziomu całego numeru xD
A teraz pozwolę sobie ocenić pracę moich kolegów i koleżanek

Forum Mówi - nie ma co się rozpisywać, było trochę o forum, trochę o czymś innym, zostały przedstawione różne opinie. Moim zdaniem tak to powinno wyglądać

Nowinki ze Świata Simów - artykuł oprócz tytułowych nowinek, zawierał też mini-ankietę, co na pewno jest ciekawym urozmaiceniem. Ja skupiłem się na czytaniu o czwartej generacji, której niecierpliwie oczekuję

Bardzo dobre podsumowanie tego, co już wiemy o nadchodzącej grze

Polecane TS2 - jak zawsze świetne dodatki i jak zawsze wspaniałe zdjęcia

Z racji, iż znów zacząłem grać w simy, na pewno będę korzystał z tego działu

Polecane TS3 - nie gram w trójkę więc pozwolę sobie ominąć ten dział xD
Forumowe Opowieści - ach, powiało starymi czasami

Będzie mi brakować Fanatycznej Czwórki, ale to opowiadanie przynajmniej częściowo ją zastąpi

No i jestem w mediach, cieszę się

Ranking Nicków - pamiętam te jakże dawne czasy, kiedy to byłem czytelnikiem FTS Newsletter

Wtedy zawsze najbardziej. oczekiwałem Chryzi i tego działu

Chociaż mam wrażenie, że tym razem dosyć łagodnie oceniłyście wszystkie nicki xD
Trudne Sprawy - przyznam szczerze, że ciężko mi przywyknąć do nowej formuły xD Ale kto wie, może ta zmiana przyniesie coś dobrego

M jak Mieszkanie - jak zawsze świetnie napisany artykuł i do tego rozbudowany. Widać, że Jin. bardzo przykłada się do swojej pracy

Nowinki Techniczne - ten dział dawno nie był tak rozbudowany. Oprócz nowinek, znalazło się w nim kilka interesujących informacji i na pewno każdy dowiedział się czegoś ciekawego

Horoskop - co tu dużo mówić, jak zwykle z pomysłem i interesująco przedstawiony

Trochę Kultury, Człowieku - osobiście wciąż nie mogę pozbyć się wrażenia, że większość polecanych seriali/filmów ma bardzo podobną tematykę xD Cóż, nie będę ukrywał, że to nie są moje klimaty, dlatego nie będę oceniał

Świat w Pigułce - naprawdę interesujący ranking

Lubię dowiadywać się o takich nietypowych miejscach, dlatego z chęcią przeczytałem ten artykuł

Klawa Enklawa - kolejny ciekawy wywiad i kolejna porcja informacji o ludziach, z którymi powinienem lepiej się znać

Strefa Luzu - standardowo, ciekawe łamigłówki

Najbardziej lubię wyszukiwać różnice
Za siebie nie robię pompek