Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Witajcie,
Ciekawe że gra może budzić całkiem realne emocje!
A to jest właśnie to na co czekam w czwórce.Emocje! Grafika jest dla mnie ważna ale bez przesady. Gram w dwójkę i kanciastość simów w Create a Family zupełnie mi nie przeszkadza.
Czego mi zawsze brakowało w dwójce, natomiast ,to właśnie rozbudowanych emocji. Chciałam, żeby sim reagował na wszystkie przykre lub miłe rzeczy ,które dla niego zgotowałam. Mam nadzieję że tak bedzie w czwórce.
anie 1981 napisała że jej stosunek do nadchodzącej czwórki jest zupełnie neutralny, podobnie ze mna było w przypadku trójki. Teraz jest inaczej ; czekam na czwórkę ( mam nawet preorder!). Po trójce mam taki niesmak jak po zjedzeniu czegoś paskudnego i oczekuję że czwórka to naprawi.
Ciekawi mnie jeszcze cos innego. Mówiono że można suwakami regulować wysokość ścian i fundanmentów. Jak sie bedzie do tego miało mieszczenie sie simów w takich pomieszczeniach? jak zrobie np drugie piętro niziutkie?Domek bedzie ładnie wyglądał ale jak to ma być z jego funkcjonalnością?
Cokolwiek by nie było , dopasuję sie do czwórki. Bo jedno podstawowe kryterium zostało spełnione. Simy są ładne. Żeby tylko dziedziczenie było co najmniej takie jak w dwójce. No i żeby dzieci były tak samo ładne jak ich rodzice. A nie jak te biedactwa z trójki.