View Single Post
stare 17.09.2013, 13:20   #24
Ilona
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 Movie Stuff

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Kupiłam te akcesoria. Są bardzo słabe, najsłabsze ze wszystkich, no może poza Kiczem Perry, bo te to są tragiczne Krótko grałam, ale jak dotąd to podobają mi się meble\ozdoby westernowe, i muzyka westernowa.

Jeśli chodzi o Tojtoje, to jest tylko jeden, ten w stylu wychodka, bo "budka telefoniczna", to zwykły prysznic, a nie tojtoj... Byłam zawiedziona jak to zobaczyłam...

Mam mały kłopot z kolekcjami, zazwyczaj przenosiłam cały folder, bo nie wiem które tam kolekcje są moje, tym razem też tak zrobiłam, i nie ma kolekcji tych akcesoriów, ani ikonki, jakby się chciało samemu zrobić tą kolekcję.

Próbowałam przebudować basen i zablokowały mi się dwa "kwadraciki", nie da się tam zbudować basenu, fundamentów, fontanny itp. Nie wiem kiedy tak się stało, możliwe, że było tak już wcześniej, a możliwe, że nowe akcesoria coś sknociły.
uprzedzalam,zeby nie kupowac,bo nie warto
ikonki tych acesori tez nie mam,tak samo mialam z ZG,dopiero kolejna aktualizacja to naprawila,a do tego te akcesoria powoduja mase bledow w grze...nonstop wywala mnie do pulpitu,czego wczesniej nie mialam
  Odpowiedź z Cytatem