View Single Post
stare 17.09.2013, 13:45   #5
szyraczek

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4: TYLKO NEWSY

Ostatnio pisałem Wam o 10-cio punktowej liście przełomowych informacji o grze The Sims 4, opublikowanych przez Oficjalny Magazyn gry The Sims 3 w Hiszpanii. Jak się okazuje, ale niestety zawiera ona błędy. I nie – nie ja błędnie przetłumaczyłem tekst – tylko magazyn napisał błędne informacje. Więc… Producent gry SimGuruGraham na swoim koncie w serwisie społecznościowym Twitter napisał kilka informacji odnośnie pomyłki.

Kilka wpisów jakie napisał producent, przetłumaczyłem dla Was poniżej.

„Chwilami było kilka niefortunnych „zatraceń” w tłumaczeniu tej listy z Simowego hiszpańskiego magazynu, który wielu z Was niedawno przeczytało.”

„Lista faktów będzie zaktualizowana ażeby usunąć nieprawdziwe lub niezdecydowane informacje – czekajcie na to.”

„Tutaj przykład – „losowe” śmierci nie zostają odrzucone.”

„Meteor może powrócić pewnego dnia. Wiele z nas w studio go kocha, chociaż nie będzie go w podstawowej grze.”

Więc, jak sami widzicie… Ostatnia lista informacji zawiera pewne niedociągnięcia i musimy czekać na poprawki. Ja w duchu jednak czuję, że do obecności w finalnej wersji gry – wypisanych wtedy informacji może nie dojść i twórcy muszą się jakoś wybronić, korygując informacje na ich korzyść. Ale – zobaczymy.

Źródło: http://thesimstimes.cba.pl/?p=3122&fb_source=pubv1

Jest coraz lepiej
szyraczek jest offline   Odpowiedź z Cytatem