View Single Post
stare 18.09.2013, 13:09   #17
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Gra o Miłość

Diana - dzięki za komentarz

Caesum - również dziękuję za komentarz. Co do błędów - faktycznie, większośc jest przez moją nieuwagę. Każdy odcinek czytam dwa razy, raz po napisaniu a drugi raz podczas robienia zdjęć, ale jak widać mam wbudowany ignorant błędów, bo po prostu ich nie wyłapuję

Livcia!

Cytat:
Co Ty masz z tymi rozstępami?! xD
Cytat:
Napisał Searle
To samo miałam zapytać
A nie wiem, tak jakoś mi kiedyś ktoś napisał, że rozstępy to przypadłośc starszych kobiet, więc może jedynie chcę podkreślić wiek Victorii? No bo ze zdjęć to całkiem nieźle się babka trzyma

Cytat:
Może to dobrze,że wstawiasz odcinki z dnia na dzień, bo nie będziemy musieli się męczyć z naszymi wątpliwościami i przypuszczeniami
A to zależy, no bo w sumie mogę to tak rozciągnąc, że nie będzie nic wiadomo po pierdylionie odcinków

Cytat:
Mogę wiedzieć, ile przewidujesz odcinków w tym FS?
Mogę zdradzić ile mam napisane. Póki co mam prawie 40, ale jeszcze nie zakończyłem wszystkich wątków. No i cały czas obmyślam zakończenie i muszę kombinować i jeszcze raz kombinować! Oczywiście to nie oznacza, że tyle odcinków będzie, albo, że przez najbliższe 40 dni będę dodawał odcinki, bo na pewno nie. Po pierwsze - studia, a po drugie zdjęcia robię w miarę na bieżąco (jak wejdę w simsy to tak pyknę sobie na raz na 3 odcinki , co bym nie miał dużo roboty ). No i niewykluczone, że potem mogę zacząć łączyć odcinki, jeżeliby taka forma się nie przyjęła

Cytat:
Wgl dla mnie ciekawe jest też to, że wszystkie jej dzieci wydają się być w tym samym wieku ; o
A skąd to wiesz? Sama mi przecież pisałaś, że wygląd jest bardzo dyskusyjną sprawą

Cytat:
Hm, może nie było ono z "prawego łoża" i mąż zmusił ją, żeby je oddała? Ej, ale to może mieć sens! Bo skoro taksówkarz nadal ją kochał, to znaczy, że w przeszłości coś musiało być między nimi! (albo była to jego nieodwzajemniona miłość, a V. tak naprawdę zadawała się np. z jego bratem - no skoro nazwisko znajome...) O rety, jestem genialna! A potem i tak się okaże, że nie mam racji xD
No to się zobaczy, czy masz rację, czy nie Może tak, może po części, może wcale, ale mogę obiecać, że to będzie nieco bardziej skomplikowane Oczywiście za bardzo też skomplikowane być nie może, bo to w końcu czytasz dla rozrywki, a nie, żeby mózg wytężać

Cytat:
Ja jestem znana z banalnej i przewidywalnej fabuły, ale Ty musisz mieć wokół siebie aurę tajemniczości i być sprytniejszy od czytelników.
A czy ja wiem? Rozwód w ostatnim odcinku (lub nie, nie wiadomo!) nie jest czymś przewidywalnym. No chyba, że teraz ześlesz na nich tornado i wszyscy zginą bo i się nie będzie chciało tego kontynuować - to byłoby przewidywalne

Cytat:
10/10, bo jaką inną ocenę miałbym Ci wystawić skoro niczego poważnie nie skopałeś?!
!

Wieeeeeelkie dzięki!

Searle

jeśli chodzi o rozstępy to patrz wyżej

Cytat:
Trochę denerwuje mnie, że tak często wstawiasz odcinki, bo ja na forum nie bywam już codziennie (mimo, że się staram) i chciałabym komentować na świeżo po każdym odcinku. No ale trudno.
Tak, wiem, komentowanie na bieżąco jest fajne Ale od nikogo tego nie wymagam

Dzięki za komentarz

Senoy

Cytat:
Bardzo starannie i dobrze zrobiony sim. Ma ciekawą fizjonomię, jest taki nieszablonowy, dlatego pomyślałam, że pojawia się tu nie jako postać drugoplanowa, a ten "taksówkowy" epizod, nie jest zdarzeniem jednorazowym.
Prawda jest taka, że miałem go już w grze od jakiegoś czasu (to nawet nie jest sim zrobiony przeze mnie, tylko wytworzył się w trybie naturalnym, z matki i ojca w mojej ulubionej rodzince w SV - ja go tylko trochę podrasowałem ) i ta postać była napisana trochę dla niego, pod tego konkretnego sima. Tak w ogóle zauważył że mod na suwaki bardzo dobrze działa na simową genetykę

Cytat:
Chcę podkreślić, że podoba mi się sposób w jaki wprowadzasz bohaterów do fabuły. Robisz to nieschematycznie z zagadką w tle.
Zawsze nie cierpię jak w serialach bohaterowie pojawiają się znikąd i są na siłę wciskani w linię fabularną. No ok, może się tam niby odnaleźc ktoś zaginiony itp. ale to musi być osoba z krwi i kości, z konkretnymi powiązaniami no i przeszłością

Cytat:
Na plus jest również to, że czytając wyczuwa się emocje - uczucia, wątpliwości i rozterki bohaterów
Widzę, że ile czytelników to tyle opinii na ten temat
Dzięki za komentarz!

A teraz chciałbym Wam pokazać logo, co żem zrobił trochę na poczekaniu, ale oddało dokładnie to co chciałem:

Nowy odcinek dziś pod wieczór!