Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Jestem w trakcie czytania tego angielskiego tekstu o animacjach. Całkiem dobrze to opisują. Szczerze to mam mieszane uczucia. Z jednej strony chciałoby się, żeby napakowali do tej gry jak najwięcej opcji. Z drugiej strony jeśli napakują tyle opcji, to nie wiem czy jakiś komp to pociągnie, a ekipa pisząca ts3 strzeliła sobie parę razy w stopę więc... Nie bardzo wierzę w te ich zapewnienia o stabilności gry... Fajnie się to czyta, spodobało mi się np. że Simy mogą siadać na łóżku, żeby coś zjeść, a nie ma wolnego krzesła przy stole. Albo jak grupa 20 Simów stoi w dużym kole i mają wejść do środka, podobno będą się pięknie wymijać. Animacja siadania na krześle ma być płynna, czyli Sim podchodzą do krzesła skręca i płynnie siada na krześle. Simy reagują też na swoją obecność, jak siedzą i gadają, to patrzą na siebie, ale też potrafią się przekręcić w krześle, żeby to naturalniej wyglądało. Jeśli grupa Simów stoi w drzwiach i rozmawia, a inny Sim chce przejść, to udaje mu się to zgrabnie... Słowem wszystko ma być "pięknie i uroczo"... skąd my to znamy? Wszystko to marketing i umiejętne zachwalanie produktu, bagatelizując jego wady.
|