Cytat:
Napisał Gio
Akurat płynne animacje to mnie jakoś w ogóle nie obchodzą. Mi chodzi o to, żeby to działało, a żeby sim przez pół dnia się jakoś dziwnie ustawiał i przechodził z miejsca na miejsce żeby drugi sim mógł przejść. Co do np. gadania przy stole, zauważania innego sima - przecież to wszystko było... tak samo siadania jak nie ma miejsca. Ba! W trójce simy siadają na skraju wanny!
|
No w dwójce rozmowy przy stole były i dobrze to wyglądało, ale w trójce już o tym nie powiem. W TS3 sim, który ugotował obiad nie rozstawiał talerzy na stole dla wszystkich mieszkańców domu, tylko zostawiał potrawę na blecie kuchennym i każdy sam musiał sobie brać. Przez to zanim wszyscy w domu dopchali się do tego talerza to inni zdążyli już zjeść swoje obiady więc rozmów przy stole prawie nie było. Jeśli już udało się wszystkich razem do stołu zaciągnąć, to obiad simowie jedli szybko, a rozmowy były bardzo krótkie i ograniczone. W TS2 wyglądało to o wiele lepiej. Mam nadzieję, że w TS4 będzie pod tym względem bliżej do dwójki, z ulepszoną własną formą