View Single Post
stare 19.09.2013, 18:02   #822
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Hmm Gio nigdy nie widziałem w trójce, żeby simy rozkładały obiad na stole. Zawsze stawiają na blacie i wszyscy sami muszą brać z tego talerza. Nigdy też na żadnym filmie z trójki tego nie widziałem, może coś Ci się pomyliło xD bo mi się wierzyć nie chce.

A co do długości jedzenia obiadu to owszem, tu jest pewien dylemat. Z jednej strony za szybkie zjedzenie go to trochę kiepsko - w końcu rodzinny obiad to pewien rytuał. Z drugiej strony nie chciałbym, żeby simowie marnowali dużo czasu na jedzenie obiadu. Ja np. w trójce mam moda, który sprawia, że simowie krócej gotują, ale trochę dłużej jedzą i rozmawiają ze sobą przy stole. W czwórce moim zdaniem byłoby bardzo dobrą zmianą, gdyby jedna minuta simowa zabierała jakieś 2-3 sekundy realne, a nie tak jak jest od początku serii czyli 1 minuta simowa = 1 sekunda realna. Reszta prędkości pozostałaby bez zmian. W ten sposób można by było się skupić lepiej na życiu sima oraz urealnić czas, jaki zabierają pewne czynności bez niepotrzebnego skracania ich.