Cytat:
Napisał Agor-ia
Zerknęłam...rzuciło mi się w oczy to "z własnej okrutności". Jakoś mi to brzmi kulawo, nie powinno być "z własnego okrucieństwa"? A może to ja już zgłupiałam
|
Tak, masz rację. Błąd już poprawiony
Diana - dzięki za komentarz. Tak jak napisałem - logo było robione trochę na szybko, jak będę miał więcej czasu to te denerwujące miejsca jakoś pocieniuję, albo coś
Senoy
Cytat:
Zaskoczyłeś mnie, bo nie spodziewałam się, że to dzieło simowej natury. Myślałam, że może ściągałeś go z jakiejś strony, więc i ja to zrobię. Chętnie pograłabym sobie tym simem.
|
Jeśli chcesz, to mogę go spakować. Ale ostrzegam, że jest dość naładowany dodatkami z neta
Cytat:
Pastor w moralno-emocjonalnej klatce
|
Jak dobrze udało Ci się to ująć!

Dzięki za komentarz
Yuki - no tak, odcinki zgodnie z Waszymi sugestiami są nieco dłuższe

Cieszę się, że się podoba i dzięki za komentarz!
Do wszystkich - Niestety masz też smutną wiadomość. Jestem w trakcie reinstalki. Simy mi tak zmuliły, że mało brakowało, a przy robieniu zdjęć do ostatniego odcinka bym wyrzucił lapka przez okno

Co dziwniejsze stało się to z dnia na dzień no i inne, dużo bardziej wymagające gry chodzą normalnie...

Więc postanowiłam zreinstalować, ale podstawę mam tylko na originie, a pobieranie idzie jak krew z nosa, pisze mi, że zostało jeszcze 17h do końca

Ale mam nadzieję, że jutro już zrobię co trzeba, tym bardziej, że sobotę mam zajętą więc odcinka i tak nie wstawię. Chyba, że zrobię taką przerwę do niedzieli właśnie i wszyscy będą sobie mogli wszystko nadrobić