View Single Post
stare 19.09.2013, 21:33   #63
αγάπη

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Dobra tym razem to ja mam problem. W nowo założonym przez Meryam temacie: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65751 Mefisto podała link do profilu użytkowniczki, nie bardzo zrozumiałem o co chodzi (zresztą nie tylko ja), natomiast Perplexité skomentował że Mefisto jest nie lepsza, rozumiem że niektórzy użytkownicy tylko szukają zadymy, ale uważam usunięcia mojego posta (pewnie "był nie na temat") było całkowicie zbędne, tym bardziej ze tylko zapytałem się o co chodzi i to w temacie w którym nie są naliczane posty. Mało tego Apocalypsa zamknęła temat pomimo WYRAŹNEGO SPRZECIWU kilku użytkowników forum, a jak wiadomo to administracja jest dla userów i powinna brać ich zdanie pod uwagę, czego w tym przypadku nie zrobiono... Gestapo wjechało, powiedziało że jestem bezczelny i zamknęła temat nie dając mi nawet okazji do wyjaśnienia sprawy. Apocalypso, może następnym razem zrób coś bardziej użytecznego i przetłumacz cały news, który został po angielsku zamieszczony w temacie The Sims 4 - komentarze do newsów, bo niektórzy na forum nie znają na tyle angielskiego ?

And her mind aches
And her heart breaks
'Cause she's silly

αγάπη jest offline   Odpowiedź z Cytatem