Cytat:
Nie musiała mówić nic więcej, gdyż córka jej kuzynki doskonale pamiętała ich rozmowę sprzed kilku dni i zdawała sobie doskonale sprawę
|
Powtórzenie.
Cytat:
Ten tego dnia i o tej porze świecił pustkami.
|
Ten tego i ten teges, tam dam tam taram.
Najpierw zacznę od pogratulowania 4,000(4,001) posta!
Mam mieszane uczucia. Zdziwiło mnie, jak bardzo praktycznie Lily podeszła do sytuacji.

Chwila słabości, po czym nagle podjęta decyzja i cały smutek poszedł do kosza. Ba, jak Gio zauważył, w jej liście to-do facebook miał wyższy priorytet niż znalezienie pracy. Zabrakło mi jakichś większych emocji, Lily moim zdaniem wręcz zbagatelizowała sprawę. Brakowało też napięcia, właściwie miałem wrażenie, że zostało całkowicie wyładowane w momencie szukania czegoś przez internet, potem była już sielanka.
Kiedyś wspominałaś, że nie przepadasz za opisami. A moim zdaniem, gdyby lekko je poprawić, byłyby bardzo dobre. Wspominałaś również, że jak możesz starasz się upraszczać zdania, jednak znalazłem kilka miejsc, które spokojnie działałyby bez kilku słów, ba, byłyby znacznie czytelniejsze!
No to takie są moje pierwsze wrażenia odnośnie odcinka. Zdjęcia są oczywiście śliczne, bardzo jasne i takie w twoim stylu.