Cytat:
Napisał simka334player
Zawsze powtarzałam że TS3 było pomyłką a TS4 wg mnie będzie ulepszoną wersją TS2. Tak uważam z tego co wyczytałam w newsach.
A co wy myślicie?
|
Ja wręcz przeciwnie. Dla mnie trójka była, jest i będzie najlepszą serią

Jedynka i dwójka mi się po jakimś czasie nudziły, często zmieniałam aktywne rodziny, żeby trochę tą monotonię rozbić. Jako że w 1 i 2 grałam na słabych kompach, więc nie wychodziłam Simami z domu. Wyobraźcie sobie jakie to było monotonne... Rano pobudka, śniadanie, toaleta, praca lub siedzenie w domu, wieczorem kolacja i spać. I tak w kółko, dzień po dniu. Wiecie, jak się czeka 20 minut w dwie strony, żeby Sim przeszedł przez ulicę do sklepu i wrócił do domu, to się nie chce tego robić zbyt często. Ja nawet kupowałam ubrania dla nieistniejących jeszcze dzieciaków, na wszystkie "stadia rozwoju". W trójce jednego dnia idę Simami na plażę, innego pływają na nartach wodnych, następnego jeżdżą konno, chodzą na festyny z okazji zmian pór roku, zawsze, niezmiennie coś się dzieje.
Heh... Wiem, to jest dział czwórki, ale niezbyt się da komentować czwórkę, nie porównując jej z poprzedniczkami, chyba, że nie zna się poprzedniczek

Rozumiem, że wielu z wytęsknieniem oczekuje czwórki, tak jak ja kiedyś trójki. Ja w każdym razie nie mogłabym się przyzwyczaić do tej dziecinnej graficzki czwóreczki, no i do braku CASta...