View Single Post
stare 24.09.2013, 14:01   #860
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Co do CASta, to większość graczy w trójkę po prostu go kocha i dla takich osób zabranie tego w czwórce to jest gigantyczny krok, wręcz skok w tył.
Zapewne masz rację, ale może by spojrzeć na to nieco inaczej...
Ja bardzo lubię to narzędzie, bo daje ogromne możliwości. Ostatnio jednak coraz mniej z tego korzystam, ponieważ gdy je uruchamiam, gra strasznie mi się zacina i przenoszenie kolorów z obiektu na obiekt wymaga ogromnych zapasów cierpliwości. Być może właśnie dlatego brak kreatora stylu w czwórce nie robi na mnie jakiegoś szczególnego wrażenia. Przypominam sobie również, że w The Sims 2 radziłam sobie doskonale bez kreatora stylu i pamiętam, że stworzenie simom ładnego wnętrza wymagało więcej wysiłku, co postrzegam jako plus. I właśnie teraz w ten sposób myślę o The Sims 4 bez kreatora stylu. Urządzanie czwórkowych wnętrz będzie wyzwaniem
Oczywiście pamiętam również, jak pobierałam re-kolory maxisowych obiektów (już pod koniec serii), ale wolę patrzeć pozytywnie na nową odsłonę gry
Liczę również na to, że brak kreatora stylu zostanie nam jakoś wynagrodzony.

Jeśli chodzi o The Sims 4 martwi mnie jedynie ta opcja z połączeniem internetowym. Czy jeśli kupię wersję pudełkową gry to także będę musiała ją instalować na komputerze z dostępem do internetu? Czy dotyczy to tylko elektronicznej wersji gry? Wiadomo już coś konkretnego na ten temat?