View Single Post
stare 26.09.2013, 13:48   #7
Kestrel

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Sims 3, a Win8

Tak, system był już zainstalowany na komputerze, jest 64-bitowy i czytałam, że oczywiście jest z nim i simsami masę problemów... Uruchamiałam jako administrator, próbowałam trybów zgodności ze wszystkim co było możliwe, poblokowałam data execution prevention i nic to nie daje. Antywirus też nie jest problemem, bo gdy jest wyłączony to i tak jest to samo - pasek instalacji stoi w miejscu na samym początku i choćbym czekała kolejne 100 lat, to nie ruszy się ani o milimetr. Help?

Generalnie dużo czytałam na zagranicznych forach i nie jestem jedyną osobą z takim problemem. Z jakiegoś powodu problem występuje głównie na 64-bitowej wersji tej zakichanej windy. Nigdzie jednak nie widzę jednoznacznego rozwiązania, czegokolwiek próbuję to nie działa, a przecież to niemożliwe, że Simsy nie działają pod tym windowsem. To byłby chyba największy fail ever w historii systemów komputerowych, więc zakładam optymistycznie, ze jednak da się coś zrobić. Coś musi się dac, tylko, że mnie już kończą się pomysły Bardzo słodkie są te wszystkie opowieści EA o patchach na win8, tylko, że patcha można użyć jedynie jak gra jest zainstalowana, a ja nie mogę jej nawet zainstalować :/
Dodam, ze inne gry śmigają jak należy; problem jak zwykle mam z simsami..

Ostatnio edytowane przez Kestrel : 26.09.2013 - 13:58
Kestrel jest offline   Odpowiedź z Cytatem