Odcinek 12:
Co ten Scorpion kombinuje? Tak nagle obudziły się w nim ludzkie uczucia i postanowiła sie nad biednym Ermaciem zlitować? Coś tu śmierdzi...
Sub Zero też podejrzanie jest spokojny

No chyba, że bardzo zależy mu na Kitanie i chce się z nią pogodzić i wyjaśnić sprawy między nimi.
Mnie również zaskoczyła informacja o romansie Jade z bratem księżniczki. Ciekawe czy to jakoś wpłynie na obecne jej losy?
Odcinek nr 13:
Nie rozumiem co Kitana chce wyjaśniać z Kanzo. Przecież ich związek i tak jest zakończony ze względu na Suba, no i Hanzo nie może wrócić do królestwa ze względu na swoje zbrodnie. Temat zakończony.
Też mi się wydaje, że klan Suba został wrobiony w morderstwo. Ktoś wyraźnie chciał ich skłócić i doprowadzić, by się pozabijali między sobą.
Ermac zdemaskował Mileenę, ale szkoda, że jej nie zaatakował (było by w sumie to zbyt łatwe). Śliczna jest ta Mileena w ciele Lebrau.
Odcinek nr 14:
Cieszy mnie fakt, że Ermac wraca do siebie, i że wróciło mu jego specyficzne poczucie humoru
Zdjęcie zawstydzonej Jade i nagiego Ermaca najlepsze!!!
Pojawiła się nowa postać i to w dodatku kobieca. Od razu widać, że ta kuzyneczka sporo namiesza.
Wiedziałam, że z Raina przystojniak
Kurde, strasznie mi przykro, że Ermac nie może odwzajemnić uczuć Jade. Kibicowałam tej parze od samego początku

A może wydarzy się jakiś cud i jednak chłopak będzie zdolny do głębszych uczuć?