View Single Post
stare 27.09.2013, 22:58   #204
Searle

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: I Love You I'll Kill You

Odcinek 12:

Co ten Scorpion kombinuje? Tak nagle obudziły się w nim ludzkie uczucia i postanowiła sie nad biednym Ermaciem zlitować? Coś tu śmierdzi...

Sub Zero też podejrzanie jest spokojny No chyba, że bardzo zależy mu na Kitanie i chce się z nią pogodzić i wyjaśnić sprawy między nimi.

Mnie również zaskoczyła informacja o romansie Jade z bratem księżniczki. Ciekawe czy to jakoś wpłynie na obecne jej losy?

Odcinek nr 13:

Nie rozumiem co Kitana chce wyjaśniać z Kanzo. Przecież ich związek i tak jest zakończony ze względu na Suba, no i Hanzo nie może wrócić do królestwa ze względu na swoje zbrodnie. Temat zakończony.

Też mi się wydaje, że klan Suba został wrobiony w morderstwo. Ktoś wyraźnie chciał ich skłócić i doprowadzić, by się pozabijali między sobą.

Ermac zdemaskował Mileenę, ale szkoda, że jej nie zaatakował (było by w sumie to zbyt łatwe). Śliczna jest ta Mileena w ciele Lebrau.

Odcinek nr 14:

Cieszy mnie fakt, że Ermac wraca do siebie, i że wróciło mu jego specyficzne poczucie humoru

Zdjęcie zawstydzonej Jade i nagiego Ermaca najlepsze!!!

Pojawiła się nowa postać i to w dodatku kobieca. Od razu widać, że ta kuzyneczka sporo namiesza.

Wiedziałam, że z Raina przystojniak

Kurde, strasznie mi przykro, że Ermac nie może odwzajemnić uczuć Jade. Kibicowałam tej parze od samego początku A może wydarzy się jakiś cud i jednak chłopak będzie zdolny do głębszych uczuć?

Ostatnio edytowane przez Searle : 13.12.2013 - 10:43
Searle jest offline   Odpowiedź z Cytatem