Temat: Pakiety Store
View Single Post
stare 28.09.2013, 23:09   #428
Pink Panther

Reputacja: 25
Domyślnie Odp: Pakiety Store

Cytat:
Napisał Irbis Zobacz post
Czy ktoś może opisać jak wygląda prowadzenie własnego sklepu? Czy można otworzyć sklep na parceli mieszkalnej?
Przed chwilką wypróbowałem Sklep prowadzi się prawie tak samo jak bar, który też można było kupić w Store. Można ustalić cenę produktów na poszczególnych wystawach i półkach, wszystkich w pomieszczeniu lub w ogóle wszystkich na parceli. Można sklep obsługiwać samemu lub zatrudnić sprzedawcę. W domu można otworzyć sklepik, też kogoś zatrudnić, problem jest taki, że nikt chyba do nie będzie przychodził :/ Spodobało mi się to, że można ustalić rabaty na ileś % na dany produkt.

Niestety minusem jest to, że nie wszystko da się sprzedawać (chyba, że to ja nie potrafiłem). Np. bez problemu można wystawić w sklepie zabawki, rośliny, samochody, lampki, ale kiedy chciałem sprzedać misie (te dla dzieci, z podstawowej wersji i z NZTŚ) albo budzik to się nie dało :/

Produkty można wystawiać na takich jakby postumentach albo na półkach. W sklepie z zabawkami o ile się nie mylę są 3 półki jedna pod drugą, ale sam zbudować tego nie potrafiłem. Może z moveObjects by dało radę.

Sam świat jest naprawdę niesamowity, a ten filmik jak się tam wprowadza mnie zachwycił... Najlepszy spośród wszystkich miast.

I wcale nie jest tak ciemno Przynajmniej mi to nie przeszkadza, jest dla mnie w sam raz. Może w nocy trochę inaczej, bo wtedy jeszcze nie grałem.

Kilka zdjęć:

Czerwoną karteczka zaznaczone są produkty objęte rabatem
Pink Panther jest offline   Odpowiedź z Cytatem