View Single Post
stare 30.09.2013, 16:34   #25
Love

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: xheyanna's sims

No tak nikt nie komentuje to się wezme i napiszę Fajnie, że powróciłaś, szkoda, że z takim... kiczem. Już nie chodzi mi o sam ubiór (który i tak jest moim zdaniem fatalny ;D) co twarz. Zaczynając od góry:

Włosy są śliczne! Piękny kolor, fajnie się 'błyszczą'. Brwi maxisowe, przypominają miczasy z TS2, gdzie brwi tam były fatalne wręcz. Oczy - niezbyt ładne soczewki, nienaturalnie wielkie i białe. Nosek - zbyt wąski mostek, ciut grubszy mógłby być, bo przy nim nozdrza wyglądają śmiesznie. Usta ładne, podobają mi się(mam dużo koleżanek które mają takie 'murzyńskie' usta(czyli tylko dolna warga taka... wywalona), ale dolna warga mogłaby być ciut mniejsza i.. walnąć jakąś szminkę. Ciuchy - katastrofa, flanelowa koszula i buty francja-elegancja na sobotnie bankiety. Ogólnie dużo tu wkładu Maxisu, a w każdym bądź razie tak wygląda.. No i ten błyszczący skin.. Czemu on wam się aż tak podoba? Ogólnie cała postać wygląda jak 'plastik-fantastik', zupelnie nie mój typ :/ Pobaw się suwakami. Wszystkimi. Pościągaj więcej packagesów. Pobaw się poseplayerem :-)

Tymczasem zapraszam do siebie - zdj nowej simki już są :-)

mój tumblr / / moj ig
Love jest offline