View Single Post
stare 03.10.2013, 18:46   #8
La Tortura

Reputacja: 23
Domyślnie Odp: Zmiany w administracji i moderacji

Jeśli mi to nie pasuje to czemu mam nie negować? Możesz mieć zdanie, że wszystko jest idealnie, tęcza i jednorożce, a nie pozwalasz mi mieć swojego? Ja mam inną opinie, która nie musi Ci się podobać. To ja mam komentować to, że tobie się wszystko podoba? Nie robię tego, bo nie jest to chyba w porządku. Krytykować kogoś za własne zdanie? Serio? TO już jest poniżej poziomu.
Moim zdaniem nie powinno się powoływać 1/5 forum na adminów. Naprawdę za dużo ich jak dla mnie. No bo wybacz, ale na większych o wiele forach jest po 3 adminów, do tego paru modów i nikt nie ma pretensji. Zresztą co innego by było, gdyby załoga nie zmieniała się co pięć sekund. Znam forum, na którym od 5 lat są te same adminki. No ale po co ja to mówię skoro zaraz ktoś napisze, żebym polazła na tamto forum? Poza tym, ok - była afera, że administracja nic nie robi. Co ma kurczę piernik do wiatraka? Powoływanie nowych adminów ma jakiś wpływ na rozwój? Rozwojem mogę nazwać nowe działy, nowe pomysły, konkursy, ale nie powoływanie osób do ekipy. To, że ich powołasz ma coś zmienić? Nie mów mi, że to, że ktoś szybciej zmieni mi nick wpłynie na jakość tego forum.
O tym 'upadaniu forum' też mogę się rozpisac, ale powiem szczerze - nie chce mi się, nie jest to czas ani miejsce na wałkowanie PORAZKOLEJNY tego samego tematu.
La Tortura jest offline