Odp: Zmiany w administracji i moderacji
Forum The Sims to w pewnym sensie twór państwopodobny. Mamy władzę, która potrafi obiecywać, aby następnie i tak postawić na swoim, mamy opozycję, której wiecznie nic nie pasuje i mamy normalnych obywateli, którzy niestety najbardziej na tym tracą.
Najpierw to, co nie podoba mi się w decyzjach administracji. Nie rozumiem jaki był sens udawania, że Ilona została zdegradowana, chociaż w rzeczywistości przez cały czas była super moderatorem (z tą różnicą, że miała podpis "Moderator")? I jaki był sens udawania, że liczycie się ze zdaniem użytkowników, którzy niemal jednogłośnie stwierdzili (w ankiecie), że Ilona źle sprawuje się na tym stanowisku? Po drugie - tu zgodzę się z "opozycją" - jaki jest sens mianowania wszystkich supermodów na adminów? Jeśli jedynym argumentem było to, o czym wspomniała Apocalypsa, to szczerze mówiąc nie jestem w stanie tego zrozumieć.
Zgadzam się absolutnie z nominacją Nysi. To jedna z osób, którym "władza" nie uderzyła do głowy i której zależy na zadowoleniu użytkowników. Zawsze wykonuje swoją pracę najlepiej jak potrafi, a poza tym ma doświadczenie jeśli chodzi o pracę w grupie i dowodzenie - w końcu jest redaktorem naczelnym.
Teraz kilka słów do hejterów: nie chce się już czytać jak wylewacie swoje żale i wywlekacie jakieś swoje prywatne sprawy wszędzie, gdzie tylko się da. Nie będę wymieniać tutaj nicków, bo nie zamierzam wdawać się w dyskusje. Jedyne, co mam na celu, to wyrażenie tutaj własnego zdania. A moje zdanie jest takie, że niektórzy po prostu przeginają. Zachowujecie się jak małe dzieci. W temacie o zmianach w ekipie, ale też w wielu innych miejscach, urządzacie sobie prywatne dyskusje. Nie jestem tutaj od zwracania uwagi, ale nie mam już ochoty patrzeć na te wieczne kłótnie nie wiadomo o co, pod pretekstem wyrażania niezadowolenia z powodu decyzji administracji.
Dziękuję, dobranoc.
|