To ja dodam jeszcze coś od siebie na temat tego 'trollowania'.
Myślę, że to miało być tak, jak wtedy gdy Bjork wymyśliła ten konkurs. Też była zadyma, potem konkurs, atmosfera się rozluźniła i było śmiesznie. Teraz też pewnie miało być zabawnie i zjednoczyć forum. Pomysł był niestety poniżej poziomu i Ilona została zmieszana z błotem przez każdego. Nie wyszło kompletnie. Dlatego wyżej wymieniona Bjork wzięła sprawy w swoje ręce. Posłodziła każdemu, miło i w ogóle fajnie. I znów sprawa ucichnie, cała dyskusja poszła się... Ekhem. I tak aż znów będzie 'coś', wtedy znowu wrócimy do punktu wyjścia i tak zamyka się nam błędne koło. Tak ja to widzę.
Pomysł Ilony nietrafiony, pokazał tylko brak poziomu, zrobił się spam. Szkoda tylko, że temat usunięty, bo chciałabym sobie to poczytać. I post PP, pozdrawiam. (:
Puenta jest taka, że kiedyś skończą wam się luźne pomysły na odciągnięcie od, powiedzmy dyskusji. Wtedy będzie trzeba jednak podjąć rozmowę z użytkownikami i zmierzyć się z ich zdaniem. Tutaj pragnę pozdrowić Gingersa, który skrytykuje was, jeśli wasza opinia będzie odbiegała od jego opinii.
I smutne jest to, że jeżeli nie jesteś chamski i bezczelny stajesz się 'ewenementem'. Utrzymanie jakiegokolwiek poziomu w swoich wypowiedziach wcale nie jest takie trudne. Tutaj znów pozdrawiam Gingersa, któremu prawie zabrało gwiazdek. (:
Podawanie sensownych argumentów też powinno być na porządku dziennym. Wybacz Perplex, ale twoje posty są.. Eh. Mówienie komuś, że nikt nie chce czytać jego postów jest niesmaczne. Od tego jest ten temat, żeby wyrazić swoje zdanie. I opinia KAŻDEGO użytkownika powinna się liczyć. I pilnuj tego o czym powiedziałam - mój o SWOIM zdaniu, w SWOIM imieniu. Nie tak jak zrobiłeś w poście do Magrylla, to też było nie w porządku, wypowiadanie się za całe forum.
Została jeszcze Meryam i Don, z waszymi opiniami zgadzam się w stu procentach.
Wystarczy ruszyć mózgownicą i dojść do porozumienia w cywilizowany sposób. I nie potrzebne są konkursy na obrazki, tematy 'anty-trollowe', ani wyzwiska i chamstwo. Nauczcie się rozmawiać jak LUDZIE i może w końcu na tym forum będzie porządek, bo to co teraz się dzieje... Każdy do każdego ma pretensje o coś. W ten sposób nigdy do niczego nie dojdziemy, a to forum będzie już tylko zwykłą stroną, na którą będziemy wchodzić, żeby sobie pohejtować wszystko i wszystkich.
tak chaotycznie, ale jest późno i nie mam siły