View Single Post
stare 03.10.2013, 22:28   #140
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: Zmiany w administracji i moderacji

Cytat:
Napisał Flo Zobacz post
Dlatego wyżej wymieniona Bjork wzięła sprawy w swoje ręce. Posłodziła każdemu, miło i w ogóle fajnie. I znów sprawa ucichnie, cała dyskusja poszła się... Ekhem.
Kiedy ja Ci wcale nie słodzę. Nawet tą wypowiedzią potwiedzasz moje słowa.
Dajesz najzywczajniej w świecie przykład, że można dyskutować, bez jakże modnego Trollowania.

A sygnę zostawiam na znak protestu, bo nie chcę się godzić na chamstwo. I według mnie, to nie miała być zabawa.

Zarzucasz Perplexowi, że wypowiada się za całe forum. A czemu wypowiadasz się za mnie? Dobrze wiedzieć, że moją intencją było "wyciszyć" sprawę i posłodzić.
Wybacz - jesteś za mądra, by złapać się na ulepki To też udowadniasz teraz ;D

Cytat:
Utrzymanie jakiegokolwiek poziomu w swoich wypowiedziach wcale nie jest takie trudne.
Zarzucacie, że każdy może dostać admina? Cóż to za zarzut? Naprawdę każdy? Dlaczego Ty go nie masz? Ale przecież to tłumaczyłam już powyżej.

I czemu zarzucasz mi słodzenie każdemu na forum? Wymieniłam te osoby, które chciałam wymienić, które są dobrze wychowane, które potrafią się wypowiadać i które są mi bliskie z różnych powodów. Przypuszczam, że też dostrzegasz w jakim tonie wypowiadają się niektórzy? Nie tylko Gingers.
Niektórzy buntują innych poza forum, niektórzy nie potrafią przyznać się do błędu, a niektórzy na siłę starają się być arbitrem z Idola.

I tak Flo - zgadzam się z Tobą po raz kolejny - chamstwo jest niepotrzebne. Dlatego mam tą sygnę.