Cytat:
Zarzucasz Perplexowi, że wypowiada się za całe forum. A czemu wypowiadasz się za mnie? Dobrze wiedzieć, że moją intencją było "wyciszyć" sprawę i posłodzić.
|
Nie napisałam, że na pewno taki miałaś zamiar. "Myślę, że to miało być tak" - kluczowy zwrot. Ja myślę, że o to Ci chodziło. Tylko i wyłącznie ja, uważam, że miałaś taki cel. Przypuszczam.
Nazwij to zarzucaniem... Ja
myślę, że wstawiłaś to, żeby nas jednak trochę 'uciszyć' i pozwolić na ochłonięcie. Pokazać userom, że też się liczą i że ich w jakiś sposób doceniasz. Nie neguję tego, jednak... Dlaczego ten post pojawił się akurat dzisiaj? Po tej dyskusji? Dlaczego nie pojawił się gdy na forum była stu procentowa cisza? ;p
Nie słodzisz mi - jasne. I przy tym zostańmy, nazwijmy to pochwałą. (:
Co do sygnatury - nie wypowiadam się już na ten temat. Cały pomysł z trollowaniem był według mnie nietrafiony, ale to jest twoja sygnatura i twój pogląd, który trzeba uszanować.

eeedit:
zapomnialam o tym:
Cytat:
Zarzucacie, że każdy może dostać admina? Cóż to za zarzut? Naprawdę każdy? Dlaczego Ty go nie masz? Ale przecież to tłumaczyłam już powyżej.
|
Ja uważam, że po prostu jest teraz zbyt dużo adminów, patrząc na wielkość forum.